Welkom op de website van de
Vredeskerk Katwijk

Adres: Baljuwplein 1, 2225 BR Katwijk

30 juni Actie voedselbank in natura!!

19 juni
30 juni Actie voedselbank in natura!!

Zondag 23 Juni zullen bij het verlaten van de kerk de boodschappenlijstjes worden uitgedeeld.

Houdt u zich alstublieft aan deze lijstjes. Dit zijn de producten die de Voedselbank goed kan gebruiken! Naast het meenemen van de goederen bieden wij u ook de mogelijkheid om een boodschappendoos te sponsoren. De diaconie verzorgt deze vervolgens. De kosten voor een boodschappendoos zijn €7,50. Uiteraard staat het vrij om meerdere dozen te sponsoren. Naast de collecte van zondag 30 juni kunt u natuurlijk dit bedrag ook overmaken naar de rekening van de diaconie. Het bankrekeningnummer van de diaconie is: NL55 INGB 0678 8656 55. Wilt u hier wel “actie boodschappendoos” bij vermelden? Laten we ook dit jaar weer zorgen voor een mooie opbrengst voor de Voedselbank zodat zij haar cliënten kunnen blijven voorzien van eten!'

Mededeling

Het kerkelijk bureau is geopend op dinsdagmorgen van 09.00 – 11.00 uur, op dinsdagavond van 19.00 – 20.00 uur en op vrijdagochtend van 10.00 – 11.00 uur (met uitzondering van de maanden juni, juli en augustus). U kunt onze kerkdiensten volgen via: https:// www.kerkomroep.nl en YouTube Vredeskerk Katwijk.

Jaarthema: "Christus bij u thuis"

Ons jaarthema is "Christus bij u thuis". We willen dit jaar met thema-avonden, thema-diensten en in de ochtenddiensten vaak op teruggrijpen.

Lees meer

©2024 Vredeskerk katwijk - Privacyverklaring - Cookieverklaring
Webontwikkeling: 2nd Chapter - Proclaimer