Welkom op de website van de
Vredeskerk Katwijk

Adres: Baljuwplein 1, 2225 BR Katwijk

BINGO met loterij vrijdag 31 maart

31 maart
BINGO met loterij vrijdag 31 maart

Na aantal jaren van afwezigheid door corona kunnen we eindelijk weer zeggen “het gaat door”: de super leuke gezellige bingo en loterij welke georganiseerd wordt door de activiteitencommissie van de Contactkring en de werkgroep Mikondo. Het is reeds jaren een groot succes! De zaal zat tot de laatste stoel vol.

Dit jaar hopen we deze weer te houden en wel op vrijdagavond 31 maart vanaf 19.30 uur in de Vredeskerk.

Hoe dit te werk gaat kunt u, die misschien hier nooit bij geweest bent, ervaren door een keer zelf te komen! Er zijn leuke prijzen te winnen en deze prijzen zijn door meelevende sponsors beschikbaar gesteld. Vanaf 19.00 uur bent u al van harte welkom i.v.m. de voorverkoop van de bingokaarten. Aanvang Bingo: 19.30 uur.

Er zullen 10 Bingo-ronden gedraaid worden en u kunt een set van 10 bingokaarten kopen voor slechts € 12,50!! U speelt dan de hele avond gezellig mee. Na de bingo is er nog een grote verloting. Lootjes kunt u kopen voor € 0,50 per stuk!!! 

Het is goed om zo elkaar weer te ontmoeten, op zo’n gezellige avond wordt de saamhorigheid vergroot en de onderlinge band versterkt. Van jong tot oud is welkom. Ophalen van gemeenteleden is mogelijk. De opbrengst willen we bestemmen voor de algemene kas van de Contactkring, waaruit diverse kosten van bezoeken en activiteiten betaald worden en voor  de school La Tulip te Kinshasa in Congo, die we financieel ondersteunen. De opbrengst delen we gezamenlijk.

Tot gauw en een hartelijke groet van Gisela Vrolijk tel. 06-53681550; Jaap Haasnoot tel.071-4027254; Angelina Minnee en Kees Vooijs.

Ps. Bij onze bingo gaat niemand met lege handen naar huis!

Informatie

Wanneer:
vrijdag 31 maart 2023
om 19:00 uur


Locatie: Vredeskerk

« terug naar de kalender

©2023 Vredeskerk katwijk - Privacyverklaring - Cookieverklaring
Webontwikkeling: 2nd Chapter - Proclaimer