Welkom op de website van de
Vredeskerk Katwijk

Adres: Baljuwplein 1, 2225 BR Katwijk

Speelgoedbeurs zaterdag 19 juni

19 juni
Speelgoedbeurs zaterdag 19 juni

Dan wordt er alweer voor het 7de jaar in de Vredeskerk een speelgoedbeurs gehouden. De spullen staan al enige tijd te wachten in de opslag omdat we eigenlijk in november de speelgoedbeurs gepland hadden, maar helaas liep het door corona allemaal anders. Maar nu mag het weer en we hebben er heel veel zin in!

De opbrengst van de speelgoedbeurs komt geheel ten goede aan het  project de school La Tulipe in één van de armste wijken van Kinshasa, Congo. Ook deze school is enorm getroffen door de corona en we zijn erg blij dat we nu deze actie weer kunnen doen ter ondersteuning van deze prachtige school.

De werkgroep Mikondo is al een groot aantal jaren betrokken bij deze school. De school staat in één van de armste wijken en door onze ondersteuning kunnen ook deze kinderen, waarvan de ouders het schoolgeld niet kunnen betalen, naar school. Indien u meer informatie wenst over het totale project verwijzen wij u graag naar de website www.mikondo.nl of u kunt contact opnemen met Gisela, 06-53681550.

U bent van harte welkom op zaterdag 19 juni tussen 10 uur en 16 uur om langs te komen in de Vredeskerk. Bij mooi weer staan we buiten op het plein. En alles uiteraard volgens de geldende corona regels. Er is een ruime keus aan speelgoed voor een leuke prijs. In verband met corona stellen wij het op prijs als u met pin betaalt.

Met een hartelijke groet van Angelina en Gisela, namens de werkgroep Mikondo

Informatie

Wanneer:
zaterdag 19 juni 2021
van 10:00 tot 16:00 uur


Locatie: (kerkplein) Vredeskerk

« terug naar de kalender

©2021 Vredeskerk katwijk - Privacyverklaring - Cookieverklaring
Webontwikkeling: 2nd Chapter - Proclaimer