Welkom op de website van de
Vredeskerk Katwijk

Adres: Baljuwplein 1, 2225 BR Katwijk

Passie/Paasmiddag dinsdagmiddag 4 april

04 april
Passie/Paasmiddag dinsdagmiddag 4 april

We nodigen u van harte uit voor het bijwonen van de Passie/Paasmiddag. Deze zal dinsdagmiddag 4 april gehouden worden in de grote zaal van de Vredeskerk. We beginnen om 15.00 uur met de viering.

Hierbij staan we stil bij het lijden, sterven en de opstanding van onze Heer. De meditatie zal worden verzorgd door ds. Jaap van der Windt. Er zullen vele bekende liederen worden gezongen en Rob van Efferink zal ons daarbij op de piano begeleiden. Als afsluiting van deze middag, wordt er soep en brood geserveerd.

Er zal nog een collecte ter bestrijding van de onkosten worden gehouden en rond de klok van vijf uur willen we de middag afsluiten. Naast de viering zal er natuurlijk ook genoeg gelegenheid zijn om elkaar te ontmoeten.

Als u geen mogelijkheid heeft op eigen gelegenheid te komen, kunnen we u ophalen. U kunt bellen naar Anja Versteegt-Stroeve tel. 4028524 of Kees Vooys tel. 4024907. Een ieder is van harte welkom. Wij hopen velen van u dinsdagmiddag 4 april te mogen begroeten en met elkaar een goede en gezegende Passie/Paasmiddag te hebben.

Met een hartelijke groet van de activiteitengroep

Informatie

Wanneer:
dinsdag 4 april 2023
om 15:00 uur


Locatie: zaal Aquamarijn, Vredeskerk

« terug naar de kalender

©2023 Vredeskerk katwijk - Privacyverklaring - Cookieverklaring
Webontwikkeling: 2nd Chapter - Proclaimer