Welkom op de website van de
Vredeskerk Katwijk

Adres: Baljuwplein 1, 2225 BR Katwijk

Geloofsverdieping

Meer leren over het geloof

Meer leren over het geloof

Wil je naast de zondagse kerkdienst graag nog meer leren over het geloof? Of samen met anderen ontdekken wat Jezus volgen betekent in jouw dagelijks leven? Er zijn allerlei activiteiten in onze gemeente waar je meer kunt ontdekken over God, je geloof en de Bijbel.

Zo zijn er de GemeenteGroeiGroepen waarin een vaste kring van mensen elkaar een jaar lang regelmatig ontmoet en samen Bijbelstudie doet en spreekt over de betekenis van het geloof voor hun dagelijks leven. Er zijn in onze gemeente verschillende kringen die aansluiten bij mensen in verschillende levensfasen. Op deze groeigroepen help je elkaar om steeds dichter bij God te gaan leven.

Er zijn meerdere avonden waarop we vooral willen leren en groeien in kennis over het geloof door lezingen of Bijbelstudies.

Voor de jongeren zijn er diverse gespreksgroepen onder leiding van één van de predikanten. Club 7-10, Rock Solid (10-12 jaar), Rock Steady (12-15 jaar), Rock On (oudste jongeren), gespreksgroep 16 - +/- 22. En wekelijks is er tegelijk met de kerkdienst ook tienerdienst. Hier delen we samen onze vragen over het geloof en willen we leren wat het geloof voor ons betekent.

Voor wie erover nadenkt om geloofsbelijdenis te doen is er de belijdeniscatechese. In deze groep denken we samen na over de kernpunten van het geloof. In maart/april is er dan een kerkdienst waarin belijdenis wordt afgelegd. Voor God en voor de gemeente mag je dan je keuze voor God uitspreken. Meedoen met de belijdeniscatechese kan ook als je nog niet weet of je ook belijdenis wilt doen.

Dit is maar een greep uit de doordeweekse activiteiten van onze gemeente. Er zijn nog meer plekken waar we samen zoeken naar geloofsverdieping. Neem voor meer informatie contact op met een van beide predikanten.

Wij hopen dat deze activiteiten je helpen groeien in het geloof en je helpen om steeds dichter bij God te gaan leven!

©2022 Vredeskerk katwijk - Privacyverklaring - Cookieverklaring
Webontwikkeling: 2nd Chapter - Proclaimer