Welkom op de website van de
Vredeskerk Katwijk

Adres: Baljuwplein 1, 2225 BR Katwijk

Bätzorgel Vredeskerk.

Bätzorgel Vredeskerk.

Als Bätzcommissie organiseren we jaarlijks concerten op het Bätzorgel van de Vredeskerk – soms met instrumentale toevoeging en/of koor. We hebben landelijke bekendheid doordat we meer dan 42 jaar aan de weg timmeren. Ook stijgt na corona het bezoekersaantal. En dat is bemoedigend – doch we zitten nog niet op het aantal van voor corona.

Vele bekende- zeg gerust -beroemde- organisten, die vakmatig zijn geschoold- nemen met name in de zomer achter het orgel plaats. De eigen organist Rob van Efferink heeft --naast een aantal solo CD”s --het orgel bekendheid gegeven door voor de E.O. en eerder voor de IKON een programma te verzorgen.

Dit betekent dat we als kerk een magnifique instrument in huis hebben, anders was dit niet gebeurd. Ergo: we zijn trots als kerk op – een echte J.H.H.Bätz  1765– goed voor de begeleiding van de gemeentezang en concert. Dus: Indien mogelijk- laat uw belangstelling te zijner tijd niet voorbijgaan!

Geef steun via gift voor instandhouding concert. Bankreknr. NL 25 INGB 0686 2003 65 t.n.v. Bätzcommissie Vredeskerk. Dank bij voorbaat!

Bätzcommissie Vredeskerk- te weten Rob van Efferink; Frank Borsboom; Rene van Duijvenbode; Tjeerd van Efferink.

 

©2023 Vredeskerk katwijk - Privacyverklaring - Cookieverklaring
Webontwikkeling: 2nd Chapter - Proclaimer