Adres: Baljuwplein 1, 2225 BR Katwijk aan Zee

Zalencentrum

Tuurkoois en Jaspis (zaal 8 en 9) met spoelkeuken

Op de 1e etage vinden we ook de zalen 8 en 9. De zalen beschikken niet over een lift, maar wel over een ruime trap. Ook deze zalen zijn apart, maar ook gezamenlijk te huren en bieden ruimte tot 90 personen. Hier is een kleine spoelkeuken aanwezig. En dat kan nét het verschil maken. Vlakbij de garderobe gelegen, is deze ruimte ideaal voor iedere denkbare gelegenheid. We denken graag met u mee.

Capaciteit
Zaal 8 biedt ruimte aan plm. 40 personen, zaal 9 aan plm. 25 personen. Maar samen hebben ze tocht wel een capaciteit tot 80 personen.

Hulp nodig bij opbouw?
Wellicht heeft u behoefte aan een paar extra handen tijdens de opbouw van uw evenement. Overleg dit even met ons, misschien kunnen we hierin iets betekenen. Uiteraard kunnen we u ook adviseren over tal van praktische zaken. We hebben immers vaker met dit bijltje gehakt!

Aanvraag zaalverhuur

Wilt u gebruik maken van onze zaalverhuur? Bel voor het maken van een afspraak of kom gewoon even langs. We staan u graag te woord. Ook als u bepaalde wensen heeft met betrekking tot de indeling van de zaal, dan kunt u dit bespreken. In overleg kunnen we bij het klaarmaken van de zaal bijvoorbeeld ook hulp bieden en zo veel voor u betekenen. U kunt uw wensen aangeven via het formulier 'aanvraag zaalhuur en faciliteiten', download de pdf hier.

Uw gastheer:
Arie van Duijn, koster Vredeskerk.
Telefoon 071-4013815, mobiel 06-29232906.

©2019 Vredeskerk katwijk - Privacyverklaring - Cookieverklaring
Webontwikkeling: 2nd Chapter BV - Proclaimer