Welkom op de website van de
Vredeskerk Katwijk

Adres: Baljuwplein 1, 2225 BR Katwijk

Zeezangdienst. Oude kerk Katwijk.

08 september

Op DV zaterdag 24 september vindt in de Oude Kerk de traditionele Zeezangdienst plaats. Deze avond word georganiseerd door de Mannenzanggroep Sion uit Katwijk. Aanvang 19.30 uur.

Op deze avond zal naast de Mannenzanggroep Sion ook de Urker Mannenzangvereniging Onger-Oens haar bijdrage leven. Natuurlijk is er ook veel samenzang van koren en bezoekers. De Mannenzanggroep Sion staat onder leiding van Leo Meijvogel terwijl Juri van den Berg Onger-Oens leidt. De organist is Dirk van Duijvenbode. De meditatie wordt gesproken door ds. G. van Zanden uit Katwijk. Toegang vrij, maar er is uiteraard een collecte. Deze collecte is bestemd voor het Life Line project van World Servants in Ghana. Kansarme meisjes leren een vak waarmee ze een bestaan op kunnen bouwen. (Graag collectegeld contant meenemen!)

Thema: “Komt looft den Heere!”.

Mededeling

Het Kerkelijk Bureau is vanaf 24 februari voor onbepaalde tijd gesloten op de vrijdagmorgen. U kunt onze kerkdiensten volgen via: https:// www.kerkomroep.nl en YouTube Vredeskerk Katwijk.

Jaarthema: "Christus bij u thuis"

Ons jaarthema is "Christus bij u thuis". We willen dit jaar met thema-avonden, thema-diensten en in de ochtenddiensten vaak op teruggrijpen.

Lees meer

©2024 Vredeskerk katwijk - Privacyverklaring - Cookieverklaring
Webontwikkeling: 2nd Chapter - Proclaimer