Adres: Baljuwplein 1, 2225 BR Katwijk aan Zee

Zeezangdienst van Mannenzanggroep Sion.

09 oktober
Zeezangdienst  van  Mannenzanggroep Sion.

Kom zaterdag 12 oktober naar de Oude Kerk aan de Boulevard in Katwijk aan Zee. Daar zingt, met als thema: “Kniel voor God” de Mannenzanggroep Sion uit Katwijk onder leiding van Wilco van Delft.

Aan het orgel Dirk van Duijvenbode. De verbindende teksten worden gesproken door Ds. E.J.de Groot. Verder verlenen, naast  de Mannenzanggroep Sion, de Bovenstemgroep Katwijk onder leiding van Maarten Kuyt, met aan het orgel  Huig van der Meij, hun medewerking. Natuurlijk is er ook volop samenzang. U kunt dus lekker meezingen!  

De avond begint om 19.30 uur en de kerk is open vanaf 19.00 uur. Uiteraard is de toegang vrij. Aan de uitgang zal een collecte gehouden worden die geheel bestemd is voor het werk van Stichting Vrienden van de Hoop, verslaafden- en daklozenzorg. Op deze avond zijn ook de  CD’s van Mannenzanggroep Sion te koop. De liederen van deze avond  komen uit het hart en raken het hart !

Graag tot D.V. zaterdagavond 12 oktober in de Oude Kerk aan de Boulevard in Katwijk !

Jaarthema: "Een goed verhaal..."

Dat is het jaarthema van de Protestantse kerk dit seizoen. De kerk heeft een goed verhaal. De Bijbel staat vol getuigenissen van mensen die God hebben ontmoet in hun leven. De Heer vertelt prachtige verhalen, gelijkenissen, over de relatie van God met zijn schepping. Dit mogen wij doorvertellen aan onze kinderen, aan mensen om ons heen. Het is niet zomaar een verhaaltje. Het is de boodschap die redding brengt.

Lees meer

©2020 Vredeskerk katwijk - Privacyverklaring - Cookieverklaring
Webontwikkeling: 2nd Chapter - Proclaimer