Welkom op de website van de
Vredeskerk Katwijk

Adres: Baljuwplein 1, 2225 BR Katwijk

Vrijwilliger of Maatje in het Heerenhuys.

29 maart
Vrijwilliger of Maatje in het Heerenhuys.

Zo mooi; al die initiatieven om Oekraïense vluchtelingen te helpen. Klein en groot. Het maakt echt een verschil. Super bedankt! Ga vooral zo door en zet de volgende stap als vrijwilliger in het Heerenhuys of als Maatje. Want iedereen doet ertoe!

Ook wanneer je niet alle straten uit de omgeving kent of moeite met de Nederlandse taal hebt. Juist voor die mensen is een maatje extra fijn. Iemand die kan helpen om van Katwijk een nieuw thuis te maken. Als maatje ga je bijvoorbeeld 1 keer per week wandelen door de duinen, een visje op de markt halen, koffie drinken of samen naar een sportvereniging. Er zijn allerlei initiatieven om vluchtelingen uit o.a. Oekraïne te ondersteunen. Als maatje kan jij deze mensen echt ondersteunen. Lijkt dit je iets? Meld je dan aan via oekraine@welzijnskwartier.nl

Volg ons ook op Instagram! Vanaf dit jaar hebben we ook Instagram. Dagelijks brengen we je op de hoogte van nieuwtjes uit de Duin & Bollenstreek.

Mededeling

Het Kerkelijk Bureau is vanaf 24 februari voor onbepaalde tijd gesloten op de vrijdagmorgen. U kunt onze kerkdiensten volgen via: https:// www.kerkomroep.nl en YouTube Vredeskerk Katwijk.

Jaarthema: "Christus bij u thuis"

Ons jaarthema is "Christus bij u thuis". We willen dit jaar met thema-avonden, thema-diensten en in de ochtenddiensten vaak op teruggrijpen.

Lees meer

©2024 Vredeskerk katwijk - Privacyverklaring - Cookieverklaring
Webontwikkeling: 2nd Chapter - Proclaimer