Adres: Baljuwplein 1, 2225 BR Katwijk aan Zee

Voorjaars mannenzang Katwijk

30 april
Voorjaars mannenzang Katwijk

Vrijdag D.V. 17 mei 2019, aanvang 19.40 uur, zal in de Nieuwe Kerk aan de Voorstraat te Katwijk aan Zee, de ‘’Katwijkse Mannenzangavond'' vanwege de enorme belangstelling van deze editie, voor een tweede keer worden georganiseerd.

Vanwege de enorme belangstelling voor de Katwijkse Mannenzangavond op 12 april 2019, waarbij de kaarten binnen 1 dag waren uitverkocht, is besloten om deze editie nogmaals te organiseren D.V. vrijdag 17 mei 2019, aanvang 19:40. De kerk zal vanaf 19:00 zijn geopend.

PROGRAMMA VOORJAARSMANNENZANG KATWIJK

Bij de voorjaars-mannenzang zullen psalmen, gezangen en andere geestelijke liederen worden gezongen.

Evangelist Henk Binnendijk, zal de verbindende woorden tussen de te zingen liederen uitspreken rond het themalied van deze avond: ‘Van Hem wacht ik een Heilrijk lot”. Dit onder begeleiding op het orgel van organist Marco den Toom. Dit zal hij samen doen met Bert Noteboom - de dirigent bij uitstek om de massale zang in goede banen te leiden.

Wij mogen opnieuw uitzien naar een zegenrijke avond, waarbij we mogen zingen om God te verheerlijken.

TOEGANG

Wilt u over een plaats in de kerk beschikken wordt u aangeraden om tijdig de toegangskaarten te bestellen via de website www.mannenzangkatwijk.nl. De toegangskaarten voor deze avond bedragen EUR 5,00 per toegangskaart en kunnen alleen via de website worden besteld.

OPROEP

In het Kerkelijk Centrum ‘’Het Anker’, aan de overzijde van de Nieuwe Kerk, bestaat bovendien de gelegenheid om – voorafgaand aan de zangavond – deel te nemen aan het ‘Mannenzangbuffet’.

Voor meer informatie hierover verwijzen wij u naar de website; www.hervormdegemeentekatwijk.nl.

Verdere informatie over de komende ''Mannenzangavond'' is te vinden op de website: www.mannenzangkatwijk.nl.

Mededeling

Het Kerkelijk Bureau is op vrijdagochtend gesloten tot en met 30 augustus. In de periode van 15 juli t/m 3 augustus is het Kerkelijk Bureau ook op de dinsdagochtend gesloten. In deze weken kunt u alleen nog op de dinsdagavond terecht tussen 19.00 en 20.00 uur.

Jaarthema: "Een goed gesprek..."

We voeren vaak gesprekken, in de kerk en daarbuiten. Maar wanneer is iets een goed gesprek? Bij goede gesprekken gaat het in elk geval om ontmoetingen met tijd en aandacht. Het gaat over wat ons bezig houdt en bezielt. Een goed gesprek heeft ook altijd iets onvoorspelbaars. Je bent in gesprek met iemand anders en je weet nooit precies wat de ander denkt of voelt. Als je echt naar elkaar luistert, zou je gesprekspartner je nog wel eens kunnen verrassen of op nieuwe inzichten kunnen brengen.

Lees meer

©2019 Vredeskerk katwijk - Privacyverklaring - Cookieverklaring
Webontwikkeling: 2nd Chapter - Proclaimer