Adres: Baljuwplein 1, 2225 BR Katwijk aan Zee

Uniek Passie - en Paasconcert in de Doelen met Katwijks Immanuelkoor

03 april

Thema : “De weg weer vrij“ Op zaterdagmiddag 13 april geven de gezamenlijke koren van dirigent Peter Burger een groot concert in De Doelen van Rotterdam. Ook het Christelijk Gemengd Koor “Immanuël“ uit Katwijk doet hier aan mee .

Speciaal voor dit concert heeft dirigent Peter Burger vier van zijn gemengde koren samengevoegd tot een groot koor van 400 zangers en zangeressen. De koren die ook meewerken zijn het Interkerkelijk koor Nieuwpoort-Langerak, Fiducia uit Ede en Adoramus uit Hazerswoude. Naast de 400 zangers en zangeressen van de gemengde koren zal ook het Mannenensemble “Cantare“ uit Woudenberg onder leiding van André van Vliet prachtige liederen ten gehore brengen.

De koren o.l.v. Peter Burger hebben in het verleden met groot succes het project “Alfa en Omega“ van Johan Bredewout en het project “Jozef“ van Marco den Toom in De Doelen ten gehore gebracht. Het is de derde keer dat de gezamenlijke koren van Peter een groot concert met elkaar organiseren. Dit jaar voor het eerst rondom Pasen. Het is altijd zijn diepe wens  geweest om met zijn koren iets te organiseren rondom dit thema. Hij zegt hierover dat er zoveel mooie muziek is geschreven rondom Passie en Pasen. De afzonderlijke koren hebben al veel Passie- en Paasconcerten gegeven en nu dan gezamenlijk nog groter en mooier. In het concertgebouw De Doelen te Rotterdam. Een prachtige concertlocatie waar het publiek alles goed kan zien en horen. Het thema “De weg weer vrij“ loopt als een rode draad door het concert heen en neemt u mee naar de inhoud van Passie en Pasen.

De koren worden muzikaal begeleid door een groot samengesteld orkest, bestaande uit de volgende landelijk bekende musici: Jan Lenselink, vleugel, André van Vliet orgel, Arjan en Edith Post trompetten, Elsemarieke den Hartogh, fluiten, Diana Abspoel, hobo en een groep strijkers van Laura van der Stoep.

Wij nodigen u van harte uit dit concert bij te wonen. Om te luisteren, mee te zingen en met elkaar een mooie avond te hebben. Een avond waar we zingen over Diegene Die is, Die was en Die komen zal.

Busvervoer en kaarten: vanuit  Katwijk rijden er bussen naar De Doelen. U kunt voor de ingang van de Doelen uit- en weer instappen. Toegangs- en buskaarten voor dit unieke concert zijn te verkrijgen bij de koorleden van Immanuël of te bestellen via het emailadres  immanuelkoor@kpnplanet.nl.

Mededeling

Het Kerkelijk Bureau is op vrijdagochtend gesloten tot en met 30 augustus. In de periode van 15 juli t/m 3 augustus is het Kerkelijk Bureau ook op de dinsdagochtend gesloten. In deze weken kunt u alleen nog op de dinsdagavond terecht tussen 19.00 en 20.00 uur.

Jaarthema: "Een goed gesprek..."

We voeren vaak gesprekken, in de kerk en daarbuiten. Maar wanneer is iets een goed gesprek? Bij goede gesprekken gaat het in elk geval om ontmoetingen met tijd en aandacht. Het gaat over wat ons bezig houdt en bezielt. Een goed gesprek heeft ook altijd iets onvoorspelbaars. Je bent in gesprek met iemand anders en je weet nooit precies wat de ander denkt of voelt. Als je echt naar elkaar luistert, zou je gesprekspartner je nog wel eens kunnen verrassen of op nieuwe inzichten kunnen brengen.

Lees meer

©2019 Vredeskerk katwijk - Privacyverklaring - Cookieverklaring
Webontwikkeling: 2nd Chapter BV - Proclaimer