Welkom op de website van de
Vredeskerk Katwijk

Adres: Baljuwplein 1, 2225 BR Katwijk

Studieavond met David Nekrutman in Katwijk over ‘De belofte van de Messiaanse Sabbat (Jesaja 66:23)’

19 april
Studieavond met David Nekrutman in Katwijk over ‘De belofte van de Messiaanse Sabbat (Jesaja 66:23)’

Op dinsdag 10 mei 2022 is er in Katwijk een studieavond met spreker David Nekrutman. Het onderwerp waarover hij spreekt is: De belofte van de Messiaanse Sabbat (Jesaja 66:23). De bijeenkomst wordt georganiseerd door Christenen voor Israël en vindt plaats in het Maranathacentrum, Poolster 2, 2221 NT Katwijk. Aanvang om 20:00 uur, toegang is gratis. Er is verkoop van producten uit Israël.

Thema

Veel mensen denken dat de sabbat alleen maar gaat over dingen die niet mogen. Maar dat is niet zo. De sabbat was er niet alleen al vanaf de schepping, maar heeft ook te maken met de komst van de Messias. David Nekrutman neemt je mee op een ontdekkingsreis door de Bijbel.

Achtergrond spreker

David Nekrutman heeft een lange staat van dienst in de relaties tussen Joden en christenen. Als orthodoxe Jood studeerde hij theologie aan de Oral Roberts Universiteit in de VS. Momenteel is hij programmadirecteur van “The Isaiah Projects”, een organisatie die middelen ontwikkelt voor christenen om de Hebreeuwse wortels van hun geloof te ontdekken, maar ook humanitaire hulp biedt aan alleenstaande Ethiopische moeders in Israël.

Mededeling

Kerkelijk Bureau: In de maanden juni, juli en augustus is het Kerkelijk Bureau op vrijdagmorgen gesloten. Het Kerkelijk Bureau is op de dinsdagochtend open van 9 tot 11 uur en dinsdagavond van 19 tot 20 uur.

Jaarthema: 'Van U is de toekomst' - voorwoord door Cor Parlevliet, preses Vredeskerk

‘Van U is de toekomst’, dat is het jaarthema 2021/2022. Vorig jaar schreef ik een stuk met als rode draad de moeilijke coronatijd waarin we toen leefden, maar, en dat moet ik bekennen, deed ik dat toen wel een beetje met het idee dat we een jaar verder toch wel grotendeels van dit probleem verlost zouden zijn. Niets blijkt minder waar. De coronacrisis is een heftige crisis die, naar het zich laat aanzien, niet makkelijk te verslaan is. Het zet ons toch weer aan het denken en doet ons realiseren hoe nietig we zijn.

Lees meer

©2022 Vredeskerk katwijk - Privacyverklaring - Cookieverklaring
Webontwikkeling: 2nd Chapter - Proclaimer