Adres: Baljuwplein 1, 2225 BR Katwijk aan Zee

Praise United 2017 gaat weer van start!

01 juni
Praise United 2017 gaat weer van start!

Praise United komt weer naar Katwijk! Het projectkoor onder leiding van Martin Brand en Henk Doest is door Stichting PIEK weer naar Katwijk gehaald. Vorig jaar was wederom een succes en er is grote vraag naar een vervolg.

In een maand tijd wordt een interkerkelijk projectkoor gevormd. Christenen uit diverse kerken uit Katwijk en omstreken komen vier avonden bij elkaar om te ontmoeten en te zingen. Het project wordt afgesloten met een groots concert, gehouden in Katwijk.
Zing mee met Praise United! Doe jij ook mee met dit unieke projectkoor? Martin Brand en Henk Doest komen naar Katwijk om samen met de koorleden een aantal meerstemmige koorstukken in te studeren. Naast zang staat ook ontmoeting met elkaar en bemoedigen in de relatie met God centraal.

De oefenavonden vinden plaats op 15 mei, 22 mei, 29 mei en 12 juni van 19.30 tot 22:30 uur. Locatie ‘Vergadering van Gelovigen’, J.W. Frisodreef 146, 2224 BK Katwijk. Het concert vindt op 17 juni plaats in Tripodia.

Ga naar www.pukatwijk.nl en geef je op!

Mededeling

Het Kerkelijk Bureau is in de periode van 23 juli t/m 10 augustus op dinsdagochtend gesloten en tevens op dinsdagavond 24 juli.

Jaarthema: Open Huis

Bij gastvrijheid denken we misschien eerst aan restaurants, hotels en musea. Er zijn hele cursussen waarin receptionisten en obers worden getraind om gasten zo goed mogelijk te ontvangen. Er wordt nagedacht over hoe mensen aangesproken worden en hoe het restaurant zo mooi mogelijk ingericht kan worden. Ook wij schreven in ons beleidsplan dat wij een gemeente willen zijn die weldadig en gastvrij is. Een kerk die open staat voor anderen, die uitnodigt. Een gemeenschap van mensen die Jezus volgen en waarvan anderen zeggen: “Daar willen wij bij horen”.

Lees meer

©2018 Vredeskerk katwijk - Privacyverklaring - Cookieverklaring
Webontwikkeling: 2nd Chapter BV - Proclaimer