Adres: Baljuwplein 1, 2225 BR Katwijk aan Zee

Praise United 2017 gaat weer van start!

01 juni
Praise United 2017 gaat weer van start!

Praise United komt weer naar Katwijk! Het projectkoor onder leiding van Martin Brand en Henk Doest is door Stichting PIEK weer naar Katwijk gehaald. Vorig jaar was wederom een succes en er is grote vraag naar een vervolg.

In een maand tijd wordt een interkerkelijk projectkoor gevormd. Christenen uit diverse kerken uit Katwijk en omstreken komen vier avonden bij elkaar om te ontmoeten en te zingen. Het project wordt afgesloten met een groots concert, gehouden in Katwijk.
Zing mee met Praise United! Doe jij ook mee met dit unieke projectkoor? Martin Brand en Henk Doest komen naar Katwijk om samen met de koorleden een aantal meerstemmige koorstukken in te studeren. Naast zang staat ook ontmoeting met elkaar en bemoedigen in de relatie met God centraal.

De oefenavonden vinden plaats op 15 mei, 22 mei, 29 mei en 12 juni van 19.30 tot 22:30 uur. Locatie ‘Vergadering van Gelovigen’, J.W. Frisodreef 146, 2224 BK Katwijk. Het concert vindt op 17 juni plaats in Tripodia.

Ga naar www.pukatwijk.nl en geef je op!

Mededeling

Sluiting Kerkelijk Bureau: In de maanden juni, juli en augustus is het Kerkelijk Bureau op vrijdagmorgen gesloten.

Jaarthema: "Een goed verhaal..."

Dat is het jaarthema van de Protestantse kerk dit seizoen. De kerk heeft een goed verhaal. De Bijbel staat vol getuigenissen van mensen die God hebben ontmoet in hun leven. De Heer vertelt prachtige verhalen, gelijkenissen, over de relatie van God met zijn schepping. Dit mogen wij doorvertellen aan onze kinderen, aan mensen om ons heen. Het is niet zomaar een verhaaltje. Het is de boodschap die redding brengt.

Lees meer

©2020 Vredeskerk katwijk - Privacyverklaring - Cookieverklaring
Webontwikkeling: 2nd Chapter - Proclaimer