Adres: Baljuwplein 1, 2225 BR Katwijk aan Zee

Praise United 2017 gaat weer van start!

01 juni
Praise United 2017 gaat weer van start!

Praise United komt weer naar Katwijk! Het projectkoor onder leiding van Martin Brand en Henk Doest is door Stichting PIEK weer naar Katwijk gehaald. Vorig jaar was wederom een succes en er is grote vraag naar een vervolg.

In een maand tijd wordt een interkerkelijk projectkoor gevormd. Christenen uit diverse kerken uit Katwijk en omstreken komen vier avonden bij elkaar om te ontmoeten en te zingen. Het project wordt afgesloten met een groots concert, gehouden in Katwijk.
Zing mee met Praise United! Doe jij ook mee met dit unieke projectkoor? Martin Brand en Henk Doest komen naar Katwijk om samen met de koorleden een aantal meerstemmige koorstukken in te studeren. Naast zang staat ook ontmoeting met elkaar en bemoedigen in de relatie met God centraal.

De oefenavonden vinden plaats op 15 mei, 22 mei, 29 mei en 12 juni van 19.30 tot 22:30 uur. Locatie ‘Vergadering van Gelovigen’, J.W. Frisodreef 146, 2224 BK Katwijk. Het concert vindt op 17 juni plaats in Tripodia.

Ga naar www.pukatwijk.nl en geef je op!

Mededeling

Het Kerkelijk Bureau is op vrijdagochtend gesloten tot en met 30 augustus. In de periode van 15 juli t/m 3 augustus is het Kerkelijk Bureau ook op de dinsdagochtend gesloten. In deze weken kunt u alleen nog op de dinsdagavond terecht tussen 19.00 en 20.00 uur.

Jaarthema: "Een goed gesprek..."

We voeren vaak gesprekken, in de kerk en daarbuiten. Maar wanneer is iets een goed gesprek? Bij goede gesprekken gaat het in elk geval om ontmoetingen met tijd en aandacht. Het gaat over wat ons bezig houdt en bezielt. Een goed gesprek heeft ook altijd iets onvoorspelbaars. Je bent in gesprek met iemand anders en je weet nooit precies wat de ander denkt of voelt. Als je echt naar elkaar luistert, zou je gesprekspartner je nog wel eens kunnen verrassen of op nieuwe inzichten kunnen brengen.

Lees meer

©2019 Vredeskerk katwijk - Privacyverklaring - Cookieverklaring
Webontwikkeling: 2nd Chapter - Proclaimer