Welkom op de website van de
Vredeskerk Katwijk

Adres: Baljuwplein 1, 2225 BR Katwijk

Praise United 2017 gaat weer van start!

01 juni
Praise United 2017 gaat weer van start!

Praise United komt weer naar Katwijk! Het projectkoor onder leiding van Martin Brand en Henk Doest is door Stichting PIEK weer naar Katwijk gehaald. Vorig jaar was wederom een succes en er is grote vraag naar een vervolg.

In een maand tijd wordt een interkerkelijk projectkoor gevormd. Christenen uit diverse kerken uit Katwijk en omstreken komen vier avonden bij elkaar om te ontmoeten en te zingen. Het project wordt afgesloten met een groots concert, gehouden in Katwijk.
Zing mee met Praise United! Doe jij ook mee met dit unieke projectkoor? Martin Brand en Henk Doest komen naar Katwijk om samen met de koorleden een aantal meerstemmige koorstukken in te studeren. Naast zang staat ook ontmoeting met elkaar en bemoedigen in de relatie met God centraal.

De oefenavonden vinden plaats op 15 mei, 22 mei, 29 mei en 12 juni van 19.30 tot 22:30 uur. Locatie ‘Vergadering van Gelovigen’, J.W. Frisodreef 146, 2224 BK Katwijk. Het concert vindt op 17 juni plaats in Tripodia.

Ga naar www.pukatwijk.nl en geef je op!

Jaarthema: "Een goed verhaal..."

‘Het goede leven…?’ We sluiten ons op de startzondag aan bij het jaarthema van de PKN, het goede leven. Een thema waar je heel veel onder kunt schuiven. Met ‘goed’ kun je verschillende kanten op: wat goed voelt, wat ethisch goed is, wat niet ‘fout’ is enz. ‘Leven’ kan ‘voorleven’ zijn, kan ‘genieten’ zijn, kan ‘niet dood’ zijn. Kortom, ruimte genoeg om willekeurig welk onderwerp komend seizoen te agenderen. Het past meestal wel bij het thema. Zeker als we er ook nog een vraagteken achter zetten.

Lees meer

©2021 Vredeskerk katwijk - Privacyverklaring - Cookieverklaring
Webontwikkeling: 2nd Chapter - Proclaimer