Adres: Baljuwplein 1, 2225 BR Katwijk aan Zee

Katwijk zingt voor Overduin!

12 november

Een uniek korenconcert op vrijdag 15 november voor een uniek project. De Oude Kerk aan de Boulevard van Katwijk opent haar deuren voor een benefiet korenconcert dat speciaal georganiseerd wordt voor de nieuwe kapel van Topaz Overduin.

De huidige grote kapel van Overduin maakt een belangrijk onderdeel uit van de zorg die in Overduin aan bewoners en familieleden wordt geboden. Elke zondagmiddag is er een kerkdienst en door de week zijn er zangmiddagen, Bijbeluurtje, korenzangavond en andere activiteiten. De bouwtechnisch slechte staat van de huidige kapel maakt nieuwbouw noodzakelijk. Daarvoor is, naast investering uit het eigen vermogen, een substantiële bijdrage nodig van externe bronnen. De Hervormde Gemeente te Katwijk aan Zee heeft de kerk beschikbaar gesteld voor dit benefietconcert, passend in stijl van Overduin, waar muziek en zang de boventoon voeren.

Voor u treden op: Mannenkoren David (Lisse) en Eben-Haëzer (Katwijk) onder leiding van Hugo van der Meij, Mannenzanggroep Sion (Katwijk) onder leiding van Wilco van Delft, Jacomina van der Plas (sopraan), Arjan Wolfswinkel (organist) en Rens de Winter (vleugel). Ds. Binnendijk, de geestelijk verzorger van Overduin, is spreker. De toegang tot dit concert is gratis, halverwege de avond zal een collecte gehouden worden. Aanvang 20.00 uur.

Mededeling

Sluiting Kerkelijk Bureau: In de maanden juni, juli en augustus is het Kerkelijk Bureau op vrijdagmorgen gesloten, a.s. dinsdagochtend 19 mei is het Kerkelijk Bureau ook gesloten.

Jaarthema: "Een goed verhaal..."

Dat is het jaarthema van de Protestantse kerk dit seizoen. De kerk heeft een goed verhaal. De Bijbel staat vol getuigenissen van mensen die God hebben ontmoet in hun leven. De Heer vertelt prachtige verhalen, gelijkenissen, over de relatie van God met zijn schepping. Dit mogen wij doorvertellen aan onze kinderen, aan mensen om ons heen. Het is niet zomaar een verhaaltje. Het is de boodschap die redding brengt.

Lees meer

©2020 Vredeskerk katwijk - Privacyverklaring - Cookieverklaring
Webontwikkeling: 2nd Chapter - Proclaimer