Welkom op de website van de
Vredeskerk Katwijk

Adres: Baljuwplein 1, 2225 BR Katwijk

Kamp Oekraïne 2023 Startavond!

10 januari

Op dinsdag 17 januari is de eerste voorbereidingsavond voor Kamp Oekraïne 2023. We gaan er van uit dat we als Stichting Oekroe op de een of andere manier deze zomer kampen kunnen organiseren voor kansarme kinderen/vluchtelingenkinderen in Oekraïne. Hetzij door er zelf met een groep vrijwilligers heen te gaan (DV van 24 juli t/m 8 augustus), hetzij door ondersteuning van plaatselijke kampen daar.

Dinsdag 17 januari  geven we actuele informatie over de mogelijkheden die er zijn. Het belangrijkste doel van de kampen is kinderen in deze dramatische tijden een kamptijd aan te bieden waarin de dagelijkse zorgen even kunnen vergeten, waarin ze goed te eten krijgen, bezig gehouden worden met sport & spel en waar ze verteld wordt van de Liefde van de Here God voor hun. Ook, of  misschien juist nu!

Belangstellenden vanaf 17 jaar worden van harte uitgenodigd op Westerpark 150, Rijnsburg, van 19.30 uur tot uiterlijk 21.30 uur.

Info: www.oekroe.nl. 06-53714712.

Stichting Oekroe organiseert sinds 2003 kinder/jongerenkampen in Oekraïne en heeft een heel breed betrouwbaar netwerk in Oekraïne.

Mededeling

Het Kerkelijk Bureau is vanaf 24 februari voor onbepaalde tijd gesloten op de vrijdagmorgen. U kunt onze kerkdiensten volgen via: https:// www.kerkomroep.nl en YouTube Vredeskerk Katwijk.

Jaarthema: "Christus bij u thuis"

Ons jaarthema is "Christus bij u thuis". We willen dit jaar met thema-avonden, thema-diensten en in de ochtenddiensten vaak op teruggrijpen.

Lees meer

©2024 Vredeskerk katwijk - Privacyverklaring - Cookieverklaring
Webontwikkeling: 2nd Chapter - Proclaimer