Adres: Baljuwplein 1, 2225 BR Katwijk aan Zee

Happietaria Leiden komt eraan!

22 januari

Op 4 februari 2019 zal Happietaria Leiden weer opengaan. Happietaria is een pop-up restaurant dat opgezet en gerund wordt door studenten vanuit de vier christelijke studentenverenigingen van Leiden (NSL, Panoplia, Ichtus, Gomarus). De volledige opbrengst gaat dit jaar naar een project van de hulporganisatie Tear in Zuidoost-Azië.

Zij willen daar slachtoffers van mensenhandel helpen door hen via de lokale bevolking werk, veiligheid, onderwijs en psychologische hulp aan te bieden. Zo krijgen slachtoffers van mensenhandel weer toekomstperspectief. Vanaf 5 februari bent u van harte welkom om in ons restaurant te komen eten. We zijn open van maandag t/m zaterdag en de avonden zijn verdeeld in twee shifts (17:00-19:00 en 19:30-21:30). U kunt ons vinden in buurtcentrum Het Gebouw, gelegen aan Arubapad 2, Leiden. Meer informatie kunt u vinden op onze website: www.happietarialeiden.nl daar kunt u tevens reserveren. Ook kunt u ons volgen op Facebook en Instagram.

Samen aan Tafel

Happietaria organiseert dit jaar ook een buurtproject: Samen aan Tafel. De bedoeling van dit project is om mensen met weinig aanspraak, door een gebrek aan contacten of doordat lichamelijke moeilijkheden in de weg zitten om in een sociaal circuit te verkeren, te verbinden met studenten, of anderen die dit een mooi project vinden. We proberen iedere avond een tafel van zes bijeen te krijgen, met drie studenten en drie mensen die hier behoefte aan hebben – laatstgenoemden eten trouwens met 50% korting, en de studenten (of andere geïnteresseerden) met 25%. Lijkt het u/jou wat om hieraan mee te doen? Meld je aan bij happie.samenaantafel@gmail.com .

Mededeling

Het Kerkelijk Bureau is gesloten op de vrijdagochtend vanaf 24 mei tot/met augustus 2019. U kunt natuurlijk wel terecht op de dinsdag.

Jaarthema: "Een goed gesprek..."

We voeren vaak gesprekken, in de kerk en daarbuiten. Maar wanneer is iets een goed gesprek? Bij goede gesprekken gaat het in elk geval om ontmoetingen met tijd en aandacht. Het gaat over wat ons bezig houdt en bezielt. Een goed gesprek heeft ook altijd iets onvoorspelbaars. Je bent in gesprek met iemand anders en je weet nooit precies wat de ander denkt of voelt. Als je echt naar elkaar luistert, zou je gesprekspartner je nog wel eens kunnen verrassen of op nieuwe inzichten kunnen brengen.

Lees meer

©2019 Vredeskerk katwijk - Privacyverklaring - Cookieverklaring
Webontwikkeling: 2nd Chapter BV - Proclaimer