Welkom op de website van de
Vredeskerk Katwijk

Adres: Baljuwplein 1, 2225 BR Katwijk

De kans van je leven!!

19 november

Ben jij 17 jaar of ouder? Dan daag ik jou uit !! Doe in 2021 nou eens iets heel anders ! (Uiteraard alleen als “corona’ het toelaat!). Als je een beetje sportief bent, en doorzettingsvermogen hebt, is dit je kans kennis te maken met een bijzonder land. We gaan kansarme kinderen (van 7 tot 15 jaar) een heerlijke vakantie geven! De kans om dat samen met Oekraïense leeftijdgenoten te doen. En…… zo kun je ook met je daden je geloof uitdragen, samen met jongeren en wat ouderen van verschillende kerkelijke achtergronden.

Ga dan van DV 2  t/m 17 augustus mee met Kamp Oekraïne 2021 (al weer het 18e jaar !) van Stichting Oekroe in Rijnsburg! In de kampen willen we de kinderen, die vaak in bizarre omstandigheden leven, een zorgeloze tijd bieden met leuke kampspelen, goed voedsel en natuurlijk verhalen uit de Bijbel ! Dat is onze Drive !

Overigens, de kamplocaties zijn ruim 1.400 km verwijderd van het onrustige gebied ! Dichtbij de Hongaarse grens in de Karpaten.

Werk je / werkt u liever met de handen, ga dan in de 2e helft van mei  (exacte data worden nog bepaald) mee met Handen Wapperen 2021 (al weer het 14e jaar !) van Stichting Oekroe, om samen met Oekraïners een noodzakelijk gebouwtje voor kinderopvang om te knappen. Ruim 160 mensen, jonger en ouder, uit Rijnsburg, Katwijk en wijde omgeving, gingen u / jou al voor met de kampen en handen wapperen! De taal ? Geen probleem! Er zijn goede tolken. De minimum leeftijd is in principe 17 jaar. Er geldt geen bovengrens !

Maandagavond 23 november om 20.00 uur houden we  in De Voorhof, Vliet NZ 36, Rijnsburg de informatieavond voor Kamp Oekraïne 2021 en Handen Wapperen 2021.

Er zijn 2 mogelijkheden om deze avond bij te wonen:

óf je komt naar De Voorhof: Aanmelden via info@oekroe.nl verplicht i.v.m. corona.

óf je komt digitaal: Een mailtje naar info@oekroe.nl en je ontvangt een link om er bij te zijn. Je krijgt dan allerlei info te horen en te zien !

Neem ook een kijkje op de site: www.oekroe.nl. en op Facebook. Info: 071-4022787 of 06-53714712.

Jaarthema: "Een goed verhaal..."

‘Het goede leven…?’ We sluiten ons op de startzondag aan bij het jaarthema van de PKN, het goede leven. Een thema waar je heel veel onder kunt schuiven. Met ‘goed’ kun je verschillende kanten op: wat goed voelt, wat ethisch goed is, wat niet ‘fout’ is enz. ‘Leven’ kan ‘voorleven’ zijn, kan ‘genieten’ zijn, kan ‘niet dood’ zijn. Kortom, ruimte genoeg om willekeurig welk onderwerp komend seizoen te agenderen. Het past meestal wel bij het thema. Zeker als we er ook nog een vraagteken achter zetten.

Lees meer

©2020 Vredeskerk katwijk - Privacyverklaring - Cookieverklaring
Webontwikkeling: 2nd Chapter - Proclaimer