Welkom op de website van de
Vredeskerk Katwijk

Adres: Baljuwplein 1, 2225 BR Katwijk

Bouwen met Israel

29 maart
Bouwen met Israel

Bent u als ondernemer betrokken bij Israël, of wilt u graag zakendoen met Israël? De businessclub van Christenen voor Israël nodigt ondernemers uit op donderdag 7 april voor een bijzondere bijeenkomst bij Ouwehand Bouw Katwijk.

Op deze avond is er volop tijd om andere ondernemers te ontmoeten. Als speciale gast geeft Opperrabbijn Jacobs deze avond een inkijkje in ‘zakendoen volgens de Thora’.  De avond staat verder in het teken van het werk van Christenen voor Israël in Oekraïne. De organisatie werkt ruim 25 jaar in het land om de Joodse bevolking te steunen. Het team in Oekraïne staat tijdens de crisis dag en nacht klaar om Joodse vluchtelingen te ondersteunen, onderdak te geven en te evacueren naar Israël. Samen met de honorair Consul van Israël, Roger van Oordt, geeft Opperrabbijn Jacobs ook een update van hun reis naar de grens van Oekraïne waar ze het evacuatiewerk van Christenen voor Israël hebben ondersteund. ‘Bouwen met Israël’ is een enthousiaste club van meer dan 180 ondernemers die zich verbonden voelt met Israël en zich samen voor volk en land van Israël wil inzetten. Daarnaast organiseert de businessclub bijeenkomsten in Nederland, maar gaat ook met elkaar naar Israël. U kunt zich aanmelden op info@bouwenmetisrael.nl of u kunt bellen naar 033 245 88 24 ook voor vragen kunt u hier terecht. We zien uit naar uw komst. Na aanmelding ontvangt u van ons een bevestiging. De avond is van 17:30 tot 20:00 en inclusief een hapje en drankje, toegang is gratis. Meer informatie: www.bouwenmetisrael.nl .

Mededeling

Het Kerkelijk Bureau is vanaf 24 februari voor onbepaalde tijd gesloten op de vrijdagmorgen. U kunt onze kerkdiensten volgen via: https:// www.kerkomroep.nl en YouTube Vredeskerk Katwijk.

Jaarthema: "Christus bij u thuis"

Ons jaarthema is "Christus bij u thuis". We willen dit jaar met thema-avonden, thema-diensten en in de ochtenddiensten vaak op teruggrijpen.

Lees meer

©2024 Vredeskerk katwijk - Privacyverklaring - Cookieverklaring
Webontwikkeling: 2nd Chapter - Proclaimer