Adres: Baljuwplein 1, 2225 BR Katwijk aan Zee

Beleef het Dabar campingwerk

01 juni
Beleef het Dabar campingwerk

Geef je op voor christelijk campingwerk in Katwijk of ergens anders in het land. Dabar zendt christelijke jongeren uit om het geloof in Jezus Christus voor te leven en uit te dragen aan campinggasten in heel Nederland. Het Hebreeuwse woord Dabar betekent: woord en daad. Die twee zijn voor ons christenen niet van elkaar te scheiden.

 

Je woont en werkt samen met 6-8 teamleden op een camping in Nederland. Samen organiseer je een afwisselend recreatieprogramma en je deelt je geloof met kids, jongeren en ouderen. Want dat is typisch Dabar: midden in het dagelijkse leven op de camping in woorden en daden getuige zijn van Gods liefde voor mensen die Hem (nog) niet kennen.

Op D.V. 15 juli hoopt Dabar, onderdeel van IZB, weer te starten met het evangelisatiewerk op de campings in het land. Ook op beide campings in Katwijk zijn de hele zomer teams van Dabar actief. 

Campinggasten komen inmiddels speciaal voor Dabar naar Katwijk. Een overzicht van alle projecten en data is te vinden op www.izb.nl/dabar. Bij aanmelding kun je aangeven welke camping en periode je voorkeur heeft. Schrijf je snel in en beleef het Dabar campingwerk deze zomer nog. Verdere info via jaap@evancomkatwijk.nl

Mededeling

Het Kerkelijk Bureau is op vrijdagochtend gesloten tot en met 30 augustus. In de periode van 15 juli t/m 3 augustus is het Kerkelijk Bureau ook op de dinsdagochtend gesloten. In deze weken kunt u alleen nog op de dinsdagavond terecht tussen 19.00 en 20.00 uur.

Jaarthema: "Een goed gesprek..."

We voeren vaak gesprekken, in de kerk en daarbuiten. Maar wanneer is iets een goed gesprek? Bij goede gesprekken gaat het in elk geval om ontmoetingen met tijd en aandacht. Het gaat over wat ons bezig houdt en bezielt. Een goed gesprek heeft ook altijd iets onvoorspelbaars. Je bent in gesprek met iemand anders en je weet nooit precies wat de ander denkt of voelt. Als je echt naar elkaar luistert, zou je gesprekspartner je nog wel eens kunnen verrassen of op nieuwe inzichten kunnen brengen.

Lees meer

©2019 Vredeskerk katwijk - Privacyverklaring - Cookieverklaring
Webontwikkeling: 2nd Chapter - Proclaimer