Welkom op de website van de
Vredeskerk Katwijk

Adres: Baljuwplein 1, 2225 BR Katwijk

Zondagochtend 21 augustus Inzamelingsactie Voedselbank

26 juli
Zondagochtend 21 augustus Inzamelingsactie Voedselbank

Op zondag 14 augustus zullen bij het verlaten van de kerk de boodschappenlijstjes worden uitgedeeld.

Boodschappenlijstje:

Rijst  -  suiker  -  pasta  -  sap in pak  -  koffie  -  thee  -  wat lekkers voor de kinderen  -  olijfolie  -  blikjes vlees / vis  -  wasmiddel  -  shampoo  -  hagelslag/chocopasta/pindakaas.

“BOODSCHAPPENDOOS”! Naast het meenemen van de goederen bieden wij u ook de mogelijkheid om een “Boodschappendoos” te sponsoren”! Deze boodschappendoos is een van te voren samengestelde doos met producten ter waarde van €5,00.

Maak €5,00 over naar onderstaande bankrekening van de Diaconie van de Vredeskerk en vermeld daar “actie voedselbank” op. De diaconie zorgt voor de rest!

NL 55 INGB 0 67 88 65 65 5.

 

 

Mededeling

In deze vakantietijd: Pastoraal Contactpunt tel. 06-12612537. - Kerkelijk Bureau: In de maanden juni, juli en augustus is het Kerkelijk Bureau op vrijdagmorgen gesloten. Het Kerkelijk Bureau is op de dinsdagochtend open van 9 tot 11 uur en dinsdagavond van 19 tot 20 uur.

Jaarthema: 'Van U is de toekomst' - voorwoord door Cor Parlevliet, preses Vredeskerk

‘Van U is de toekomst’, dat is het jaarthema 2021/2022. Vorig jaar schreef ik een stuk met als rode draad de moeilijke coronatijd waarin we toen leefden, maar, en dat moet ik bekennen, deed ik dat toen wel een beetje met het idee dat we een jaar verder toch wel grotendeels van dit probleem verlost zouden zijn. Niets blijkt minder waar. De coronacrisis is een heftige crisis die, naar het zich laat aanzien, niet makkelijk te verslaan is. Het zet ons toch weer aan het denken en doet ons realiseren hoe nietig we zijn.

Lees meer

©2022 Vredeskerk katwijk - Privacyverklaring - Cookieverklaring
Webontwikkeling: 2nd Chapter - Proclaimer