Welkom op de website van de
Vredeskerk Katwijk

Adres: Baljuwplein 1, 2225 BR Katwijk

Zondagochtend 21 augustus Inzamelingsactie Voedselbank

26 juli
Zondagochtend 21 augustus Inzamelingsactie Voedselbank

Op zondag 14 augustus zullen bij het verlaten van de kerk de boodschappenlijstjes worden uitgedeeld.

Boodschappenlijstje:

Rijst  -  suiker  -  pasta  -  sap in pak  -  koffie  -  thee  -  wat lekkers voor de kinderen  -  olijfolie  -  blikjes vlees / vis  -  wasmiddel  -  shampoo  -  hagelslag/chocopasta/pindakaas.

“BOODSCHAPPENDOOS”! Naast het meenemen van de goederen bieden wij u ook de mogelijkheid om een “Boodschappendoos” te sponsoren”! Deze boodschappendoos is een van te voren samengestelde doos met producten ter waarde van €5,00.

Maak €5,00 over naar onderstaande bankrekening van de Diaconie van de Vredeskerk en vermeld daar “actie voedselbank” op. De diaconie zorgt voor de rest!

NL 55 INGB 0 67 88 65 65 5.

 

 

Mededeling

Het kerkelijk bureau is geopend op dinsdagmorgen van 09.00 – 11.00 uur, op dinsdagavond van 19.00 – 20.00 uur en op vrijdagochtend van 10.00 – 11.00 uur (met uitzondering van de maanden juni, juli en augustus). U kunt onze kerkdiensten volgen via: https:// www.kerkomroep.nl en YouTube Vredeskerk Katwijk.

Jaarthema: "Christus bij u thuis"

Ons jaarthema is "Christus bij u thuis". We willen dit jaar met thema-avonden, thema-diensten en in de ochtenddiensten vaak op teruggrijpen.

Lees meer

©2024 Vredeskerk katwijk - Privacyverklaring - Cookieverklaring
Webontwikkeling: 2nd Chapter - Proclaimer