Welkom op de website van de
Vredeskerk Katwijk

Adres: Baljuwplein 1, 2225 BR Katwijk

Zomerkamp 2022

26 juli
Zomerkamp 2022

We zijn weer thuis van een fijne week kamp, iedereen al weer een beetje uitgeslapen? Wat hebben we er weer een mooie week van gemaakt met z’n allen. Een week vol met plezier, spellen, bijbelverhalen noem het maar op. Af en toe een beetje warm maar dat mocht de pret niet drukken.

Af en toe een beetje warm maar dat mocht de pret niet drukken. De nieuwe week staat alweer gepland dus zet hem snel in je agenda 15 t/m 22 juli 2023. Er komt ook nog een reünie: info hierover komt nog. Geniet nog even van de foto’s en hopelijk zien we jullie volgend jaar allemaal weer.

Op de pagina van het zomerkamp vind je in het beveiligde deel twee groepsfoto's. Om deze te kunnen bekijken moet je wel eerst inloggen op het account.

Groetjes de kampleiding

Mededeling

In deze vakantietijd: Pastoraal Contactpunt tel. 06-12612537. - Kerkelijk Bureau: In de maanden juni, juli en augustus is het Kerkelijk Bureau op vrijdagmorgen gesloten. Het Kerkelijk Bureau is op de dinsdagochtend open van 9 tot 11 uur en dinsdagavond van 19 tot 20 uur.

Jaarthema: 'Van U is de toekomst' - voorwoord door Cor Parlevliet, preses Vredeskerk

‘Van U is de toekomst’, dat is het jaarthema 2021/2022. Vorig jaar schreef ik een stuk met als rode draad de moeilijke coronatijd waarin we toen leefden, maar, en dat moet ik bekennen, deed ik dat toen wel een beetje met het idee dat we een jaar verder toch wel grotendeels van dit probleem verlost zouden zijn. Niets blijkt minder waar. De coronacrisis is een heftige crisis die, naar het zich laat aanzien, niet makkelijk te verslaan is. Het zet ons toch weer aan het denken en doet ons realiseren hoe nietig we zijn.

Lees meer

©2022 Vredeskerk katwijk - Privacyverklaring - Cookieverklaring
Webontwikkeling: 2nd Chapter - Proclaimer