Welkom op de website van de
Vredeskerk Katwijk

Adres: Baljuwplein 1, 2225 BR Katwijk

Zomerkamp 2022

26 juli
Zomerkamp 2022

We zijn weer thuis van een fijne week kamp, iedereen al weer een beetje uitgeslapen? Wat hebben we er weer een mooie week van gemaakt met z’n allen. Een week vol met plezier, spellen, bijbelverhalen noem het maar op. Af en toe een beetje warm maar dat mocht de pret niet drukken.

Af en toe een beetje warm maar dat mocht de pret niet drukken. De nieuwe week staat alweer gepland dus zet hem snel in je agenda 15 t/m 22 juli 2023. Er komt ook nog een reünie: info hierover komt nog. Geniet nog even van de foto’s en hopelijk zien we jullie volgend jaar allemaal weer.

Op de pagina van het zomerkamp vind je in het beveiligde deel twee groepsfoto's. Om deze te kunnen bekijken moet je wel eerst inloggen op het account.

Groetjes de kampleiding

Mededeling

Het Kerkelijk Bureau is vanaf 24 februari voor onbepaalde tijd gesloten op de vrijdagmorgen. U kunt onze kerkdiensten volgen via: https:// www.kerkomroep.nl en YouTube Vredeskerk Katwijk.

Jaarthema: "Christus bij u thuis"

Ons jaarthema is "Christus bij u thuis". We willen dit jaar met thema-avonden, thema-diensten en in de ochtenddiensten vaak op teruggrijpen.

Lees meer

©2024 Vredeskerk katwijk - Privacyverklaring - Cookieverklaring
Webontwikkeling: 2nd Chapter - Proclaimer