Welkom op de website van de
Vredeskerk Katwijk

Adres: Baljuwplein 1, 2225 BR Katwijk

Zingend geloven met uw lievelingslied

21 augustus
Zingend geloven met uw lievelingslied

Op zondagmiddag 23 september wordt er in de Vredeskerk in samenwerking met het programma “Roept uit aan alle stranden” (RTV Katwijk) een bijzondere Zingend Geloven dienst gehouden. U kunt daar – als trouw kerkganger en luisteraar - een bijdrage aan leveren. Wanneer u nl. aan één van onze medewerkers uw meest geliefde geestelijk lied doorgeeft, ontstaat er aan de hand van alle binnenkomende verzoeken een top-10 van liederen, welke tijdens de dienst gezongen worden. Dan kan het zo maar zijn dat uw lievelingslied tijdens deze dienst gezongen wordt.

U kunt de titel van uw lied telefonisch of per email doorgeven aan: Jaap Haasnoot, email: jaapenriahaasnoot@ziggo.nl of Bert Brouwer tel. 4022707; email: a.b.brouwer@casema.nl. (n.b.: indien u belt, graag tussen 18.00 en 19.00 uur.) Het mag een psalm of een gezang zijn (oude of nieuwe berijming maakt niet uit) of een opwekkingslied of – als u daar de voorkeur aan geeft – een lied uit de bundel van Johannes de Heer. U kunt uw lievelingslied op deze manier doorgeven t/m zaterdag 8 september a.s. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om uw lievelingslied door te geven met behulp van het formulier dat op zondag 3 september a.s. in de kerk wordt uitgereikt. Dit formulier kan t/m zondagmorgen 9 september in de daarvoor bestemde doos (hal van de kerk) worden gedeponeerd. Voorganger is onze oud-predikant ds. P.C. Koster. De muzikale begeleiding is in handen van organist Rob van Efferink. We hopen zoveel mogelijk reacties te ontvangen. Nog mooier is het wanneer u in de gelegenheid bent om de dienst bij te wonen (aanvang: 17.00 uur).

Na de dienst gelegenheid voor napraten onder genot van koffie of thee. U bent in ieder geval van harte uitgenodigd en neem voor deze mooie dienst- als het mogelijk is- een bekende van u mee.!

Mededeling

Kerkelijk Bureau. Vanaf 24 september is het Kerkelijk Bureau ook weer geopend op de vrijdagmorgen van 10.00-11.00 uur.

Jaarthema: 'Van U is de toekomst' - voorwoord door Cor Parlevliet, preses Vredeskerk

‘Van U is de toekomst’, dat is het jaarthema 2021/2022. Vorig jaar schreef ik een stuk met als rode draad de moeilijke coronatijd waarin we toen leefden, maar, en dat moet ik bekennen, deed ik dat toen wel een beetje met het idee dat we een jaar verder toch wel grotendeels van dit probleem verlost zouden zijn. Niets blijkt minder waar. De coronacrisis is een heftige crisis die, naar het zich laat aanzien, niet makkelijk te verslaan is. Het zet ons toch weer aan het denken en doet ons realiseren hoe nietig we zijn.

Lees meer

©2021 Vredeskerk katwijk - Privacyverklaring - Cookieverklaring
Webontwikkeling: 2nd Chapter - Proclaimer