Welkom op de website van de
Vredeskerk Katwijk

Adres: Baljuwplein 1, 2225 BR Katwijk

Zingend Geloven met uw lievelingslied

22 september
Zingend Geloven met uw lievelingslied

Op zondagmiddag 25 september a.s. wordt er weer een bijzondere Zingend-Geloven – dienst gehouden. U kunt daar zelf aan meedoen.

Door luisteraars en gemeenteleden zijn hiervoor verzoeken met hun lievelingsliederen opgegeven. Aan de hand van deze binnengekomen verzoeken van psalmen, gezangen, opwekkingsliederen of liederen van Johannes de Heer is er een (bijna) top-10 van liederen samengesteld welke tijdens de dienst gezongen worden. Dan kan het zo maar zijn dat uw lievelingslied tijdens deze dienst gezongen wordt! 

Het thema van deze dienst is “Naastenliefde“

Voorganger in deze dienst is ds.Jaap v.d.Windt. Het koor Cantate Deo zal met mooie liederen medewerking verlenen met o.a. een speciale bewerking van het lied ”Roept uit aan alle stranden”. Organist/pianist is als vanouds Rob van Efferink, met ook piano improvisatie van “Zegen ons al Goede”.

Aanvang dienst : 17.00 uur.

Na de dienst gelegenheid voor napraten onder genot van koffie of thee. U bent in ieder geval van harte uitgenodigd en neem voor deze mooie dienst- als het mogelijk is- een bekende van u mee.!

Uw Commissie Zingend Geloven.

Mededeling

Het Kerkelijk Bureau is vanaf 24 februari voor onbepaalde tijd gesloten op de vrijdagmorgen. U kunt onze kerkdiensten volgen via: https:// www.kerkomroep.nl en YouTube Vredeskerk Katwijk.

Jaarthema: "Christus bij u thuis"

Ons jaarthema is "Christus bij u thuis". We willen dit jaar met thema-avonden, thema-diensten en in de ochtenddiensten vaak op teruggrijpen.

Lees meer

©2024 Vredeskerk katwijk - Privacyverklaring - Cookieverklaring
Webontwikkeling: 2nd Chapter - Proclaimer