Welkom op de website van de
Vredeskerk Katwijk

Adres: Baljuwplein 1, 2225 BR Katwijk

Zingend Geloven met Evangelisatiekoor

18 juni

Op zondag 26 juni a.s. , aanvang 17.00 uur , vindt in de Vredeskerk Baljuwplein 1 te Katwijk aan Zee een Zingend Gelovendienst plaats. Voorganger is de bekende predikant Ds. J. Tiggelman, die de verbindende teksten zal spreken en korte meditaties houdt. Thema is “”Zingen van de zomer``.

Organist is Willem Guijt. Medewerking verleent Het Evangelisatiekoor o.l.v. Fr.van Riessen . Begeleiding Floor van Rijn. Het koor zingt de mooie liederen zoals `` Zijn vreugde mijn deel + Dierbre Heer vat mijn hand+ IK zal er zijn + De Heer is mijn  licht en mijn heil e.a. De gemeente zingt  een aantal mooie liederen  bv. Psalm 98+ Eeens komt de grote zomer+ Nooit kan het geloof teveel verwachten.  Na afloop kunt u napraten onder genot van een kopje koffie. U wordt van harte uitgenodigd deze dienst mee te maken.

Commissie Zingend Geloven Vredeskerk

Mededeling

Het kerkelijk bureau is geopend op dinsdagmorgen van 09.00 – 11.00 uur, op dinsdagavond van 19.00 – 20.00 uur en op vrijdagochtend van 10.00 – 11.00 uur (met uitzondering van de maanden juni, juli en augustus). U kunt onze kerkdiensten volgen via: https:// www.kerkomroep.nl en YouTube Vredeskerk Katwijk.

Jaarthema: "Christus bij u thuis"

Ons jaarthema is "Christus bij u thuis". We willen dit jaar met thema-avonden, thema-diensten en in de ochtenddiensten vaak op teruggrijpen.

Lees meer

©2024 Vredeskerk katwijk - Privacyverklaring - Cookieverklaring
Webontwikkeling: 2nd Chapter - Proclaimer