Welkom op de website van de
Vredeskerk Katwijk

Adres: Baljuwplein 1, 2225 BR Katwijk

Zeedienst Zingend Geloven Vredeskerk

06 januari
Zeedienst Zingend Geloven Vredeskerk

Helaas kan door de Coronamaatregelen de traditionele Zeedienst welke 23 januari 2022 in de Vredeskerk gehouden zou worden niet doorgaan. De 12e Zeedienst wordt verplaatst naar eind januari 2023. Heel erg jammer want we zullen de gemeentezang en de prachtige liederen van de Sion mannenzanggroep heel erg missen.

De liederen “Scheepje onder Jezus hoede” en het Gezang 467: “O  eeuwige Vader, sterk in macht, wiens arm betoomt der baren kracht” (ook geliefd lied van Prins Philips, tijdens zijn afscheid gespeeld in Windsor Castle: Eternal  Father, strong to save) en die van Sion zanggroep “Tot de storm voorbij is” en “Haven van Rust” worden uit volle borst gezongen.

Ook het orgelspel en piano-improvisatie over het thema en het mooie thema-gedicht door de klederdrachtgroep en de filmpjes van Katwijkse vissersschepen en hospitaalschip De Hoop welke  centraal stonden. En de collecte voor het goede doel Mercy Ships.

Dit alles met verenigde broeders en zusters steeds in een bomvolle kerk. Wat een lofprijzing aan onze Here God.!

We hopen voor eenieder dat we via RTV Katwijk met onder meer het programma ”Roept uit aan alle stranden” in het komende jaar veel van bovengenoemde liederen toch thuis uit volle borst mee kunnen zingen.

Een gezegend en voorspoedig 2022 toegewenst!

Commissie Zingend Geloven.

Mededeling

Het Kerkelijk Bureau is vanaf 24 februari voor onbepaalde tijd gesloten op de vrijdagmorgen. U kunt onze kerkdiensten volgen via: https:// www.kerkomroep.nl en YouTube Vredeskerk Katwijk.

Jaarthema: "Christus bij u thuis"

Ons jaarthema is "Christus bij u thuis". We willen dit jaar met thema-avonden, thema-diensten en in de ochtenddiensten vaak op teruggrijpen.

Lees meer

©2024 Vredeskerk katwijk - Privacyverklaring - Cookieverklaring
Webontwikkeling: 2nd Chapter - Proclaimer