Adres: Baljuwplein 1, 2225 BR Katwijk aan Zee

We hebben een plan gemaakt om de Jeugdruimte Rock Steady proef te maken.

12 november

Samen met de tieners van Rock Steady hebben we een plan gemaakt om de Jeugdruimte Rock Steady proef te maken. Een aantal zaken doen we met elkaar, zoals de muren versieren, de verlichting aanpassen en meer toegankelijkheid tot multimedia. Hiervoor is er een beperkt budget beschikbaar, maar onze wensen zijn meer waard dan waarvoor dat het budget toereikend is.

Daarom de volgende vragen. Is er iemand die een Smart TV over heeft staan die hij niet meer gebruikt, zo ja dan hebben wij daar een prima bestemming voor. Dat geldt ook voor een PlayStation 4. Een andere optie is dat de tieners geld inzamelen om het tekort aan te vullen, door het doen van allerlei klusjes voor u. Denk bijvoorbeeld aan: autowassen, boodschappen doen, de tuin bladvrij maken of iets dergelijks. Voor het laten doen van klusjes kunt u bellen met Jorian Verdoes, telefoon 0613753052. In de ouder app komt een open tikkie die u ook kunt gebruiken om het geld over te maken. Geef de tieners een kans om op hun manier de kerk te helpen bouwen.

Mededeling

Sluiting Kerkelijk Bureau: In de maanden juni, juli en augustus is het Kerkelijk Bureau op vrijdagmorgen gesloten, a.s. dinsdagochtend 19 mei is het Kerkelijk Bureau ook gesloten.

Jaarthema: "Een goed verhaal..."

Dat is het jaarthema van de Protestantse kerk dit seizoen. De kerk heeft een goed verhaal. De Bijbel staat vol getuigenissen van mensen die God hebben ontmoet in hun leven. De Heer vertelt prachtige verhalen, gelijkenissen, over de relatie van God met zijn schepping. Dit mogen wij doorvertellen aan onze kinderen, aan mensen om ons heen. Het is niet zomaar een verhaaltje. Het is de boodschap die redding brengt.

Lees meer

©2020 Vredeskerk katwijk - Privacyverklaring - Cookieverklaring
Webontwikkeling: 2nd Chapter - Proclaimer