Welkom op de website van de
Vredeskerk Katwijk

Adres: Baljuwplein 1, 2225 BR Katwijk

Viering Heilig Avondmaal thuis.

30 november
Viering Heilig Avondmaal thuis.

In de dienst op 12 december hopen we samen weer het Heilig Avondmaal te vieren. Deze dienst wordt ook door RTV-Katwijk uitgezonden, dus het zou fijn zijn als u probeert de dienst thuis ook echt mee te beleven.

Dat kan op twee manieren:

-   U kunt zelf voor brood en wijn zorgen en dat voor de dienst voor u op tafel klaarzetten. Deze zichtbare tekenen helpen u bij de concentratie en zo voelt u zich echt verbonden met het lichaam en bloed van Christus.

-   U kunt het ook zonder dit doen. U bidt mee bij het gebed om de Heilige Geest, u ziet de tekenen van brood en wijn op de tv en u strekt u uit naar het leven in gemeenschap met Christus. Is dit niet ook de houding die elke dag van ons verlangd wordt, op weg naar Kerst, totdat Hij komt?

Mededeling

Het Kerkelijk Bureau is vanaf 24 februari voor onbepaalde tijd gesloten op de vrijdagmorgen. U kunt onze kerkdiensten volgen via: https:// www.kerkomroep.nl en YouTube Vredeskerk Katwijk.

Jaarthema: "Christus bij u thuis"

Ons jaarthema is "Christus bij u thuis". We willen dit jaar met thema-avonden, thema-diensten en in de ochtenddiensten vaak op teruggrijpen.

Lees meer

©2024 Vredeskerk katwijk - Privacyverklaring - Cookieverklaring
Webontwikkeling: 2nd Chapter - Proclaimer