Welkom op de website van de
Vredeskerk Katwijk

Adres: Baljuwplein 1, 2225 BR Katwijk

Versoepelingen coronabeleid per 3 oktober

28 september
Versoepelingen coronabeleid per 3 oktober

Met ingang van 25 september is de zgn. ‘anderhalvemetermaatregel’ losgelaten, maar daar staat tegenover dat op meer plaatsen een toegangsbewijs met de corona checkapp moet worden gebruikt. Net als bij veel andere kerken in ons land, kiest ook onze gemeente ervoor om niet naar een coronapas te vragen. Zo’n toegangsbewijs staat immers haaks op het uitgangspunt dat iedereen van harte welkom is.

Vanaf zondag 3 oktober geldt er geen maximum meer op het aantal bezoekers bij de kerkdienst. Wel is er nog een gedeelte van de kerkzaal waar een aantal zitplaatsen beschikbaar zal zijn voor kwetsbare mensen waarbij de 1,5 meter nog gewaarborgd blijft.

U wordt voor de diensten vanaf 3 oktober dan ook niet meer uitgenodigd via Kerktijd.nl.

We adviseren u dringend om de basisregels zoals afstand houden en geen handen schudden in acht te nemen. Het blijft ook ontzettend belangrijk om bij het verlaten van de kerkzaal afstand te houden. En uiteraard verzoeken wij u om bij corona gerichte klachten thuis te blijven en de dienst digitaal te volgen.

De kindernevendienst zal vanaf 3 oktober weer als vanouds plaatsvinden. Kinderen nemen dan met de ouders dus weer plaats in de kerkzaal, verlaten wat later de dienst om naar de kindernevendienst te gaan en komen aan het eind van de dienst weer terug in de kerkzaal.

Met u hoopt de kerkenraad dat door het vervallen van de coronabeperkingen de wekelijkse kerkgang voor eenieder van ons weer mogelijk wordt en blijft.

Graag tot ziens in de Vredeskerk!

Mededeling

Het kerkelijk bureau is geopend op dinsdagmorgen van 09.00 – 11.00 uur, op dinsdagavond van 19.00 – 20.00 uur en op vrijdagochtend van 10.00 – 11.00 uur (met uitzondering van de maanden juni, juli en augustus). U kunt onze kerkdiensten volgen via: https:// www.kerkomroep.nl en YouTube Vredeskerk Katwijk.

Jaarthema: "Christus bij u thuis"

Ons jaarthema is "Christus bij u thuis". We willen dit jaar met thema-avonden, thema-diensten en in de ochtenddiensten vaak op teruggrijpen.

Lees meer

©2024 Vredeskerk katwijk - Privacyverklaring - Cookieverklaring
Webontwikkeling: 2nd Chapter - Proclaimer