Welkom op de website van de
Vredeskerk Katwijk

Adres: Baljuwplein 1, 2225 BR Katwijk

Versoepeling van de coronaregels

08 juli
Versoepeling van de coronaregels

De kerkenraad heeft besloten om de volgende versoepelingen in te laten gaan.

We kunnen nu tot 160 mensen uitnodigen en ook mogen we, en dat is een prachtig bericht voor velen van ons, weer zingen in de kerk. Wat hebben we dat gemist! Verder is het dragen van een mondkapje niet meer verplicht. Echter, voelt u zich prettiger bij het dragen van wél een mondkapje, doet u dat dan gerust.

De enige en belangrijke maatregel die we met z’n allen wel goed moeten naleven is de 1,5 meter regel, zowel binnen in de kerk, als buiten op het kerkplein. Laten we deze regel a.u.b. goed naleven.

Met een vriendelijke groet, Cor Parlevliet

Mededeling

In de maanden juni, juli en augustus is het Kerkelijk Bureau op vrijdagmorgen gesloten.

Jaarthema: "Een goed verhaal..."

‘Het goede leven…?’ We sluiten ons op de startzondag aan bij het jaarthema van de PKN, het goede leven. Een thema waar je heel veel onder kunt schuiven. Met ‘goed’ kun je verschillende kanten op: wat goed voelt, wat ethisch goed is, wat niet ‘fout’ is enz. ‘Leven’ kan ‘voorleven’ zijn, kan ‘genieten’ zijn, kan ‘niet dood’ zijn. Kortom, ruimte genoeg om willekeurig welk onderwerp komend seizoen te agenderen. Het past meestal wel bij het thema. Zeker als we er ook nog een vraagteken achter zetten.

Lees meer

©2021 Vredeskerk katwijk - Privacyverklaring - Cookieverklaring
Webontwikkeling: 2nd Chapter - Proclaimer