Welkom op de website van de
Vredeskerk Katwijk

Adres: Baljuwplein 1, 2225 BR Katwijk

Terugblik op de kerstperiode

24 januari

We zitten alweer een paar weken in het nieuwe jaar, maar toch willen we als diaconie terugkijken hoe we 2022 zijn geëindigd.

In december zijn een paar mooie activiteiten de revue gepasseerd, waaronder de aftrap van “Het warme Welkom”. Wat een maandelijks terugkomende middag/avond van samenzijn en samen eten zou zijn is eigenlijk al sinds die eerste keer een wekelijks terugkerende activiteit. We mogen ook mensen van buiten onze gemeente verwelkomen. Het is prachtig om te zien dat dit iedere week zo geslaagd is. Met onze hartelijke dank aan alle vrijwilligers die dit mede mogelijk maken. Rond de periode voor kerst hebben we traditioneel kerstpakketten weggebracht bij huishoudens die het maar lastig rond kunnen krijgen. In samenwerking met de Prins Willem Alexanderschool hebben we mogen bijdragen om een twaalftal gezinnen iets extra’s te geven tijdens de feestdagen. Deze gezinnen worden door deze school al wekelijks ondersteund met een ontbijtpakket voor het hele gezin. Onze gemeente heeft dit mooie initiatief mogen steunen met een cadeaubonnenpakket om ook wat moois neer te kunnen zetten tijdens de feestdagen. Net als vorig jaar zijn gemeenteleden oliebollen aan het bakken geweest voor de ouderen in onze gemeente. Ze waren overheerlijk! Deze oliebollen zijn door gemeenteleden gebakken voor gemeenteleden en weggebracht door gemeenteleden! Dit mooie initiatief is toch wel een prachtig voorbeeld van gemeente zijn! Kortom: 2022 is fantastisch afgesloten en we hopen als diaconie samen met onze gemeente een prachtig en vruchtbaar 2023 neer te gaan zetten.

Wij hebben er zin in, u ook!?

Mededeling

Het Kerkelijk Bureau is vanaf 24 februari voor onbepaalde tijd gesloten op de vrijdagmorgen. U kunt onze kerkdiensten volgen via: https:// www.kerkomroep.nl en YouTube Vredeskerk Katwijk.

Jaarthema: "Christus bij u thuis"

Ons jaarthema is "Christus bij u thuis". We willen dit jaar met thema-avonden, thema-diensten en in de ochtenddiensten vaak op teruggrijpen.

Lees meer

©2024 Vredeskerk katwijk - Privacyverklaring - Cookieverklaring
Webontwikkeling: 2nd Chapter - Proclaimer