Adres: Baljuwplein 1, 2225 BR Katwijk aan Zee

Startzondag 16 september

01 september

Op 16 september wordt de jaarlijkse startzondag wederom gehouden. Zoals de meesten zullen weten, is deze dag de start van een nieuw seizoen met kerkelijke activiteiten. Ook voor dit jaar heeft de Commissie Startzondag getracht een divers, leuk, leerzaam en actief programma op te zetten, met workshops en activiteiten, voor zowel jong als oud.

De dag zal om 10:00 uur beginnen met een gezinsdienst onder leiding van ds. E.C. Vreugdenhil-Mijnarends. Na de dienst ontmoeten we elkaar onder het genot van een kopje koffie of thee met wat lekkers en aansluitend een lunch, dit alles gemaakt door een aantal gemeenteleden. Vervolgens zullen rond 13:00 uur / 13:30 uur de activiteiten en workshops van start gaan. Er is dan oppas voor de kleintjes.

Ook dit jaar zal de actieveling weer aan zijn trekken komen: o.a. een fietspuzzeltocht. Verder zijn er creatieve en geestelijke workshops, hapjes maken en zal er een jeugd- en kinderprogramma zijn. De creatieve workshops blijven nog even een verrassing.

Na afloop van de activiteiten / workshops is er een korte overdenking door ds. W. van der Schee en vervolgens sluiten we de dag af onder het genot van een drankje en een hapje van de hapjes-workshop.

Hier vindt u het aanmeldingsformulier. Wij hopen u/jou te ontmoeten tijdens de startzondag!

De commissie Startzondag.

Mededeling

Het Kerkelijk Bureau is op vrijdagochtend gesloten tot en met 30 augustus. In de periode van 15 juli t/m 3 augustus is het Kerkelijk Bureau ook op de dinsdagochtend gesloten. In deze weken kunt u alleen nog op de dinsdagavond terecht tussen 19.00 en 20.00 uur.

Jaarthema: "Een goed gesprek..."

We voeren vaak gesprekken, in de kerk en daarbuiten. Maar wanneer is iets een goed gesprek? Bij goede gesprekken gaat het in elk geval om ontmoetingen met tijd en aandacht. Het gaat over wat ons bezig houdt en bezielt. Een goed gesprek heeft ook altijd iets onvoorspelbaars. Je bent in gesprek met iemand anders en je weet nooit precies wat de ander denkt of voelt. Als je echt naar elkaar luistert, zou je gesprekspartner je nog wel eens kunnen verrassen of op nieuwe inzichten kunnen brengen.

Lees meer

©2019 Vredeskerk katwijk - Privacyverklaring - Cookieverklaring
Webontwikkeling: 2nd Chapter BV - Proclaimer