Adres: Baljuwplein 1, 2225 BR Katwijk aan Zee

Startweek seizoen 2020-2021

25 augustus
Startweek seizoen 2020-2021

Dit jaar organiseren we, mede vanwege de situatie rond Corona, geen Startzondag maar een Startweek! Al enige tijd zijn we bezig met de voorbereidingen en we hebben een gevarieerd programma weten samen te stellen: van een avond over het jaarthema door ds. Jaap tot ‘Suppen’ voor de tieners.

Mededeling

Het Kerkelijk Bureau is op vrijdagochtend gesloten tot en met 30 augustus. Vanaf september is het Kerkelijk Bureau weer geopend op vrijdagmorgen van 10.00 tot 11.00. Het is echter gesloten op vrijdagmorgen 11 en 18 september (wegens vakantie).

Jaarthema: "Een goed verhaal..."

‘Het goede leven…?’ We sluiten ons op de startzondag aan bij het jaarthema van de PKN, het goede leven. Een thema waar je heel veel onder kunt schuiven. Met ‘goed’ kun je verschillende kanten op: wat goed voelt, wat ethisch goed is, wat niet ‘fout’ is enz. ‘Leven’ kan ‘voorleven’ zijn, kan ‘genieten’ zijn, kan ‘niet dood’ zijn. Kortom, ruimte genoeg om willekeurig welk onderwerp komend seizoen te agenderen. Het past meestal wel bij het thema. Zeker als we er ook nog een vraagteken achter zetten.

Lees meer

©2020 Vredeskerk katwijk - Privacyverklaring - Cookieverklaring
Webontwikkeling: 2nd Chapter - Proclaimer