Adres: Baljuwplein 1, 2225 BR Katwijk aan Zee

Speelgoedbeurs 6 en 7 november.

06 oktober
Speelgoedbeurs 6 en 7 november.

Op vrijdag 6 en zaterdag 7 november wordt er alweer voor het 7de jaar in de Vredeskerk een speelgoedbeurs gehouden. De scholen zijn weer begonnen, de herfst staat voor de deur, kortom een mooie gelegenheid om het speelgoed van uw kind(eren) uit te zoeken.

Uw speelgoed kunt u de komende zondagen inleveren in de hal van de Vredeskerk.

Doordeweeks kunt u terecht bij de kapperszaak van Edwin Minnee, Secretaris Varkevisserstraat 277, of als het opgehaald moet worden kunt u bellen met Gisela 06-53681550.

De opbrengst van de speelgoedbeurs komt geheel ten goede aan het  project: de school La Tulip in één van de armste wijken van Kinshasa, Congo. Ook deze school is enorm getroffen door de Corona en we zijn erg blij dat we nu deze actie weer kunnen doen ter ondersteuning van deze prachtige school. De werkgroep Mikondo is al een groot aantal jaren betrokken bij deze school. De school staat in één van de armste wijken en door onze ondersteuning kunnen ook deze kinderen waarvan de ouders het schoolgeld niet kunnen betalen naar school.

Indien u meer informatie wenst over het totale project verwijzen wij u graag naar de website www.mikondo.nl of u kunt contact opnemen met Gisela, 06-53681550. U bent van harte welkom om vrijdag 6 november tussen 13 en 17 uur en zaterdag 7 november tussen 10 uur en 14 uur langs te komen in de Vredeskerk. Er is een ruime keus aan speelgoed voor een leuke prijs. I.v.m. corona stellen wij het op prijs als u met pin betaalt.

Met een hartelijke groet van Angelina en Gisela namens de werkgroep Mikondo

Jaarthema: "Een goed verhaal..."

‘Het goede leven…?’ We sluiten ons op de startzondag aan bij het jaarthema van de PKN, het goede leven. Een thema waar je heel veel onder kunt schuiven. Met ‘goed’ kun je verschillende kanten op: wat goed voelt, wat ethisch goed is, wat niet ‘fout’ is enz. ‘Leven’ kan ‘voorleven’ zijn, kan ‘genieten’ zijn, kan ‘niet dood’ zijn. Kortom, ruimte genoeg om willekeurig welk onderwerp komend seizoen te agenderen. Het past meestal wel bij het thema. Zeker als we er ook nog een vraagteken achter zetten.

Lees meer

©2020 Vredeskerk katwijk - Privacyverklaring - Cookieverklaring
Webontwikkeling: 2nd Chapter - Proclaimer