Welkom op de website van de
Vredeskerk Katwijk

Adres: Baljuwplein 1, 2225 BR Katwijk

Rob van Efferink, 50 jaar organist.

18 augustus
Rob van Efferink, 50 jaar organist.

In augustus is het 50 jaar geleden dat de heer Rob van Efferink benoemd werd als organist in de Gereformeerde Kerk. In deze jaren heeft Rob volop van zich laten horen in de diensten, zowel op het orgel als op de piano.

We konden van zijn spel genieten tijdens de wekelijkse samenkomsten en Zingend Gelovendiensten.

Op vrijdag 2 september hopen we dit jubileum te vieren. Rob zal dan enkele orgelstukken ten gehore brengen en u van alles vertellen over het kerkorgel. Er zijn foto’s en fragmenten te zien uit de afgelopen 50 jaar en u kunt luisteren naar het beroemde Bätzorgel dat de Vredeskerk rijk is. U bent van harte welkom. De avond begint om 20.00 uur en na afloop is er onder het genot van een hapje en een drankje gelegenheid om de jubilaris te feliciteren. Graag tot ziens.

Namens het College van Kerkrentmeesters, Jenny Molenaar

Mededeling

Het Kerkelijk Bureau is vanaf 24 februari voor onbepaalde tijd gesloten op de vrijdagmorgen. U kunt onze kerkdiensten volgen via: https:// www.kerkomroep.nl en YouTube Vredeskerk Katwijk.

Jaarthema: "Christus bij u thuis"

Ons jaarthema is "Christus bij u thuis". We willen dit jaar met thema-avonden, thema-diensten en in de ochtenddiensten vaak op teruggrijpen.

Lees meer

©2024 Vredeskerk katwijk - Privacyverklaring - Cookieverklaring
Webontwikkeling: 2nd Chapter - Proclaimer