Adres: Baljuwplein 1, 2225 BR Katwijk aan Zee

Procedure voor het aanvragen van een account

08 oktober
Procedure voor het aanvragen van een account

Deze website kent sinds kort de mogelijkheid voor gemeenteleden om zich te laten registreren voor toegang tot besloten pagina's. Dit is een gevolg van de invoering vorig jaar van de AVG, de nieuwe privacywetgeving. Hieronder leest u hoe u een account kunt aanvragen en activeren.

Stap 1

Om te beginnen vraagt u bij het kerkelijk bureau een persoonlijk account aan om toegang te krijgen tot de beveiligde website van de Kerk. Dit kan via de email, schriftelijk, maar ook op het kantoor van het kerkelijk bureau. 

Stap 2

Het kerkelijk bureau controleert of de aanvrager lid is van onze Kerk aan de hand van de ledenadministratie en of er een bekend emailadres is opgegeven. Als de aanvrager geen lid van onze Kerk is, wordt het verzoek afgewezen.

Stap 3
Als de aanvrager lid van onze Kerk is wordt het verzoek doorgestuurd naar de webmaster met de volgende gegevens:

Volledige naam
Roepnaam indien beschikbaar
Email adres 

Stap 4

Na ontvangst van het geautoriseerde verzoek zal de webmaster het volgende doen:

In de website wordt voor de aanvrager een account geactiveerd en via de mail krijgt u als aanvrager een bevestiging met daarbij een gebruikersnaam. Als aanvrager dient u  de aanmelding te bevestigen. Hiermee wordt uw account geactiveerd en krijgt u een wachtwoord toegestuurd. Vervolgens heeft u toegang tot het besloten gedeelte van de website. Hierdoor kunt u bijvoorbeeld ook de mooie fotoalbums bekijken.

Voor het versturen van nieuwsbrieven wordt door de webmaster eveneens een profiel aangemaakt.

Jaarthema: "Een goed verhaal..."

Dat is het jaarthema van de Protestantse kerk dit seizoen. De kerk heeft een goed verhaal. De Bijbel staat vol getuigenissen van mensen die God hebben ontmoet in hun leven. De Heer vertelt prachtige verhalen, gelijkenissen, over de relatie van God met zijn schepping. Dit mogen wij doorvertellen aan onze kinderen, aan mensen om ons heen. Het is niet zomaar een verhaaltje. Het is de boodschap die redding brengt.

Lees meer

©2020 Vredeskerk katwijk - Privacyverklaring - Cookieverklaring
Webontwikkeling: 2nd Chapter - Proclaimer