Adres: Baljuwplein 1, 2225 BR Katwijk aan Zee

Postzegels, ansicht- en geboortekaarten, mobieltjes

25 augustus

Postzegels, ansicht- en geboortekaarten, mobieltjes. Weggooien, dat doet u toch niet?

Weet u niet wat u moet doen met de postzegels of die leuke ansicht- en geboortekaarten? Zamel ze in voor het werk van Kerk in Actie. Daarmee kunnen we samen nog meer mensen in de wereld een mooie toekomst geven! U kunt postzegels en ansicht- en geboortekaarten sparen voor het zendingswerk van Kerk in Actie en de GZB (Gereformeerde Zendingsbond).

In de hal van de Vredeskerk, links als u binnenkomt, staat een houten kist waar u uw kaarten, postzegels, mobieltjes of cartridges in kunt doen. Een vrijwilliger uit onze gemeente zorgt dat alles op het juiste adres terecht komt. Een kleine moeite met een groot plezier.

Jaarthema: "Een goed verhaal..."

‘Het goede leven…?’ We sluiten ons op de startzondag aan bij het jaarthema van de PKN, het goede leven. Een thema waar je heel veel onder kunt schuiven. Met ‘goed’ kun je verschillende kanten op: wat goed voelt, wat ethisch goed is, wat niet ‘fout’ is enz. ‘Leven’ kan ‘voorleven’ zijn, kan ‘genieten’ zijn, kan ‘niet dood’ zijn. Kortom, ruimte genoeg om willekeurig welk onderwerp komend seizoen te agenderen. Het past meestal wel bij het thema. Zeker als we er ook nog een vraagteken achter zetten.

Lees meer

©2020 Vredeskerk katwijk - Privacyverklaring - Cookieverklaring
Webontwikkeling: 2nd Chapter - Proclaimer