Welkom op de website van de
Vredeskerk Katwijk

Adres: Baljuwplein 1, 2225 BR Katwijk

Passie/Paasmiddag 2022

29 maart
Passie/Paasmiddag 2022

Hierbij willen we u van harte uitnodigen voor het bijwonen van de Passie/Paasmiddag. Deze zal dinsdagmiddag 12 april D.V. gehouden worden in de grote zaal van de Vredeskerk.

We beginnen om 15.00 uur met de viering. Hierbij staan we stil bij het lijden, sterven en de opstanding van onze Heer. De meditatie zal worden verzorgd door ds. Jaap van der Windt.

Er zullen vele bekende liederen worden gezongen en Rob van Efferink zal ons daarbij op de piano begeleiden. Als afsluiting van deze middag, wordt er soep en brood geserveerd.

Er zal nog een collecte ter bestrijding van de onkosten worden gehouden en rond de klok van vijf uur willen we de middag afsluiten. Naast de viering zal er natuurlijk ook genoeg gelegenheid zijn om elkaar te ontmoeten. Een ieder is van harte welkom.

Wij hopen velen van u dinsdagmiddag 12 april te mogen begroeten en met elkaar een goede en gezegende Passie/Paasmiddag te hebben.

Met een hartelijke groet van de voorbereidingsgroep

Mededeling

Het Kerkelijk Bureau is vanaf 24 februari voor onbepaalde tijd gesloten op de vrijdagmorgen. U kunt onze kerkdiensten volgen via: https:// www.kerkomroep.nl en YouTube Vredeskerk Katwijk.

Jaarthema: "Christus bij u thuis"

Ons jaarthema is "Christus bij u thuis". We willen dit jaar met thema-avonden, thema-diensten en in de ochtenddiensten vaak op teruggrijpen.

Lees meer

©2024 Vredeskerk katwijk - Privacyverklaring - Cookieverklaring
Webontwikkeling: 2nd Chapter - Proclaimer