Welkom op de website van de
Vredeskerk Katwijk

Adres: Baljuwplein 1, 2225 BR Katwijk

Ouders en geloofsopvoeding

24 januari
Ouders en geloofsopvoeding

Zondag 22 januari is er na de dienst een bijeenkomst geweest met ouders van kinderen en jongeren in onze gemeente. We mochten ons verheugen in een grote opkomst.

Vanuit de doelgroepen jeugd en starters/bouwers willen we de komende tijd ons richten op het versterken van ons jeugdwerk en het toerusten van ouders.

Op de bijeenkomst bleek dat er veel gedeelde verwachtingen leven:

-  We zouden het fijn vinden als er meer verbondenheid is tussen ouders onderling. Als je elkaar beter kent, spreek je gemakkelijker met elkaar over inhoudelijke onderwerpen.

-  We hopen dat dit ook voor de kinderen zo wordt, dat zij vriendschappen maken binnen onze jeugdgroep. Dan gaan zij gemakkelijker mee en ook dan verdiepen de gesprekken zich.

-  Ook wordt duidelijk de wens uitgesproken dat tieners vaker in de kerkdienst zijn, naast en met de Tienerdienst.

We gaan hier de komende tijd mee aan de slag. Ds. Barbara zal toerusting aanbieden voor ouders. Ook zullen we activiteiten aanbieden waar de onderlinge verbondenheid kan groeien. Het idee van een kampeerweekeinde voor de hele gemeente werd al geopperd. Maar het slagen van ieder plan en aanbod staat of valt met betrokkenheid van de doelgroep en trouw in het aanwezig zijn. Daar waren we het ook over eens.

Mededeling

Het Kerkelijk Bureau is vanaf 24 februari voor onbepaalde tijd gesloten op de vrijdagmorgen. U kunt onze kerkdiensten volgen via: https:// www.kerkomroep.nl en YouTube Vredeskerk Katwijk.

Jaarthema: "Christus bij u thuis"

Ons jaarthema is "Christus bij u thuis". We willen dit jaar met thema-avonden, thema-diensten en in de ochtenddiensten vaak op teruggrijpen.

Lees meer

©2024 Vredeskerk katwijk - Privacyverklaring - Cookieverklaring
Webontwikkeling: 2nd Chapter - Proclaimer