Welkom op de website van de
Vredeskerk Katwijk

Adres: Baljuwplein 1, 2225 BR Katwijk

Open Vredeskerk zaterdagmiddag

26 september
Open Vredeskerk zaterdagmiddag

helaas hebben we moeten besluiten om voorlopig te stoppen met de Open Vredeskerk op de zaterdagmiddagen. Dit jaar hebben verschillende vrijwilligers aangegeven te willen stoppen en zich te willen richten op andere bezigheden.

Een reden is ook dat er een sterk terugloop is van bezoekers. We zijn ooit gestart na de grote renovatie om eenieder de gelegenheid te geven het kerkgebouw te bezichtigen. Daarbij wilden we een open kerk zijn waar je binnen kunt komen en de rust of een gesprek kon zoeken. In de jaren die volgden hebben we fijne bezoekers gehad en konden we een luisterend oor geven. We hebben prachtige, fijne gesprekken gehad en voor sommigen was het een tijd om mooie herinneringen op te halen in de kerk waar zij ooit kwamen, getrouwd zijn, kinderen gedoopt zijn of een afscheid was. Het plan is om volgend jaar iets nieuws op te starten voor deze middagen en het zou fijn zijn als u/jij mee wilt denken. Later dit jaar zal hier meer informatie over zijn.

Tot slot:

Heel veel dank aan al de vrijwilligers die meegedraaid hebben op deze middagen. Dank, dat jullie je tijd wilden geven om er voor de bezoekers te zijn. Dank, voor de fijne gesprekken met elkaar. Dank, aan de kosters die hun tijd gaven.Dank, voor de vele kopjes koffie en thee.

Zo de Here het wil, tot volgend jaar met nieuwe inspiraties en ideeën.

Namens alle vrijwilligers, Dicky van der Boon Krijgsman

Mededeling

Het kerkelijk bureau is geopend op dinsdagmorgen van 09.00 – 11.00 uur, op dinsdagavond van 19.00 – 20.00 uur en op vrijdagochtend van 10.00 – 11.00 uur (met uitzondering van de maanden juni, juli en augustus). U kunt onze kerkdiensten volgen via: https:// www.kerkomroep.nl en YouTube Vredeskerk Katwijk.

Jaarthema: "Christus bij u thuis"

Ons jaarthema is "Christus bij u thuis". We willen dit jaar met thema-avonden, thema-diensten en in de ochtenddiensten vaak op teruggrijpen.

Lees meer

©2024 Vredeskerk katwijk - Privacyverklaring - Cookieverklaring
Webontwikkeling: 2nd Chapter - Proclaimer