Adres: Baljuwplein 1, 2225 BR Katwijk aan Zee

Open belijdenisgroep

08 september
Open belijdenisgroep

We starten in september een belijdenisgroep onder leiding van ds. Jaap van der Windt. Het is fijn als je gelijk instapt.

Voor wie?

Voor iedereen die overweegt belijdenis te doen. (Je kunt ook meedoen en besluiten nog even te wachten met belijdenis doen.) Voor ouders die hun kind (hebben) laten dopen.

Wat doen we?

We bespreken met elkaar de uitgangspunten van ons geloof. We gebruiken het boekje Hou(d)vast maar er is alle gelegenheid voor uitstapjes naar aanleiding van eigen vragen in de groep.

Hoe vaak?

Om de twee weken is een mooie frequentie. Maar ook dit kan in overleg anders.

Waarom?

De ervaring leert dat je groeit in jouw geloof als je een periode intensief bezig bent met de vraag: Kan ik hier hardop ‘ja’ op zeggen? En ook de gemeente mag best weten wie in haar midden tot geloof gekomen is. Daar zijn we samen blij om.

Meld je snel aan.

Plaats:  Vredeskerk of in overleg bij iemand aan huis. Tijd: In overleg met elkaar.

Meer informatie en aanmelden:

Ds. Jaap van der Windt, tel. 7853979, mail jgvanderwindt@planet.nl, app 06-83406048

Mededeling

Het Kerkelijk Bureau is op vrijdagochtend gesloten tot en met 30 augustus. Vanaf september is het Kerkelijk Bureau weer geopend op vrijdagmorgen van 10.00 tot 11.00. Het is echter gesloten op vrijdagmorgen 11 en 18 september (wegens vakantie).

Jaarthema: "Een goed verhaal..."

‘Het goede leven…?’ We sluiten ons op de startzondag aan bij het jaarthema van de PKN, het goede leven. Een thema waar je heel veel onder kunt schuiven. Met ‘goed’ kun je verschillende kanten op: wat goed voelt, wat ethisch goed is, wat niet ‘fout’ is enz. ‘Leven’ kan ‘voorleven’ zijn, kan ‘genieten’ zijn, kan ‘niet dood’ zijn. Kortom, ruimte genoeg om willekeurig welk onderwerp komend seizoen te agenderen. Het past meestal wel bij het thema. Zeker als we er ook nog een vraagteken achter zetten.

Lees meer

©2020 Vredeskerk katwijk - Privacyverklaring - Cookieverklaring
Webontwikkeling: 2nd Chapter - Proclaimer