Adres: Baljuwplein 1, 2225 BR Katwijk aan Zee

Onderweg naar Pasen

02 april
Onderweg naar Pasen

Samen leven we toe naar het Paasfeest op zondag 21 april. Dat doen we in deze veertigdagentijd van bezinning en ook straks in de stille week.

Vanaf donderdag 18 april komen we drie avonden achter elkaar samen in de kerk om te lezen over Jezus’ lijden en sterven. Op donderdag 18 april vieren we het Heilig Avondmaal, op goede vrijdag 19 april lezen we over Jezus’ sterven en op stille zaterdag 20 april zijn we samen stil in de kerk.

Ds. Van der Schee en ik zullen afwisselend de diensten leiden. Voor al deze diensten bent u van harte uitgenodigd!
 

Ds. Cornelie Vreugdenhil

Mededeling

Het Kerkelijk Bureau is op vrijdagochtend gesloten tot en met 30 augustus. In de periode van 15 juli t/m 3 augustus is het Kerkelijk Bureau ook op de dinsdagochtend gesloten. In deze weken kunt u alleen nog op de dinsdagavond terecht tussen 19.00 en 20.00 uur.

Jaarthema: "Een goed gesprek..."

We voeren vaak gesprekken, in de kerk en daarbuiten. Maar wanneer is iets een goed gesprek? Bij goede gesprekken gaat het in elk geval om ontmoetingen met tijd en aandacht. Het gaat over wat ons bezig houdt en bezielt. Een goed gesprek heeft ook altijd iets onvoorspelbaars. Je bent in gesprek met iemand anders en je weet nooit precies wat de ander denkt of voelt. Als je echt naar elkaar luistert, zou je gesprekspartner je nog wel eens kunnen verrassen of op nieuwe inzichten kunnen brengen.

Lees meer

©2019 Vredeskerk katwijk - Privacyverklaring - Cookieverklaring
Webontwikkeling: 2nd Chapter BV - Proclaimer