Adres: Baljuwplein 1, 2225 BR Katwijk aan Zee

Omzien naar elkaar ....

17 maart

Zoals u wellicht al vernomen hebt, willen we in deze bijzondere tijd ook omzien naar elkaar. We doen dat door een telefooncirkel te starten waarmee we in de komende week de ouderen (80+ers) willen bellen om te horen hoe het met hen gaat en of ze het prettig vinden wat vaker iets van ons te horen.

We kunnen ons voorstellen dat ook voor anderen de komende weken best eenzaam kunnen zijn, meldt u zich dan vooral aan voor de telefooncirkel! Dan houden we contact met elkaar! Meer weten? Of aanmelden? Dat kan bij ds. Vreugdenhil cornelie16988@gmail.com.

Zo hebben we ook mensen opgeroepen zich aan te melden als vrijwilliger voor kwetsbare ouderen die hulp nodig hebben bij het boodschappen doen. Daar meldden zich al een hele groep mensen voor aan, dank daarvoor! Aanmelden als vrijwilliger kan nog steeds bij ds. Vreugdenhil.
Met al die vrijwilligers staan we paraat voor wie dat nodig heeft. Aarzel dus ook niet als u hulp nodig heeft de komende weken. Neemt u dan even contact op met ds. van der Windt of ds. Vreugdenhil. Het is prachttaak als we elkaar zo tot steun kunnen zijn.

Tot slot hebben we ook een app-groep gestart voor ouders die elkaar waar nodig willen ondersteunen in de opvang van de kinderen die niet naar school zijn. Wilt u zich daarvoor aanmelden omdat u best een middag een ander gezin zou kunnen ondersteunen of een extra speelkameraadje over de vloer zou kunnen hebben, of omdat u dat goed zou kunnen gebruiken? Neem dan contact op met Frank de Witte of ds. Vreugdenhil

Mededeling

Gewijzigde openingstijden Kerkelijk Bureau. De openingstijden van het Kerkelijk Bureau zijn per heden enigszins gewijzigd. In verband met de coronamaatregelen willen wij fysiek contact zoveel als mogelijk beperken. Derhalve is besloten om de momenten dat het Kerkelijk Bureau geopend is te beperken tot max. 1 uur. Dit betekent de volgende openingstijden: dinsdagochtend: 09.00 - 10.00 uur; dinsdagavond: 19.00 - 20.00 uur; vrijdagochtend: 10.00 - 11.00 uur. Buiten de openingstijden kunt u het Kerkelijk Bureau bereiken via kerkelijkbureau@vredeskerkkatwijk.nl.

Jaarthema: "Een goed verhaal..."

Dat is het jaarthema van de Protestantse kerk dit seizoen. De kerk heeft een goed verhaal. De Bijbel staat vol getuigenissen van mensen die God hebben ontmoet in hun leven. De Heer vertelt prachtige verhalen, gelijkenissen, over de relatie van God met zijn schepping. Dit mogen wij doorvertellen aan onze kinderen, aan mensen om ons heen. Het is niet zomaar een verhaaltje. Het is de boodschap die redding brengt.

Lees meer

©2020 Vredeskerk katwijk - Privacyverklaring - Cookieverklaring
Webontwikkeling: 2nd Chapter - Proclaimer