Adres: Baljuwplein 1, 2225 BR Katwijk aan Zee

Nationale ZOA-collecte afgelast.

21 maart

Lieve allemaal, vanwege het coronavirus is de nationale ZOA-collecte die van 23 tot 29 maart staat gepland, afgelast. Minderbedeelden en vluchtelingen wereld wijd zijn hier de dupe van. Geld is hard nodig om mensen te helpen in rampgebieden met schoon water, voedsel, tenten etc..

Daarom heeft ZOA een online collecte opgezet en heb ik een digitale collectebus gemaakt. Wie wil geld doneren in mijn collectebus ?? Bij voorbaat hartelijk dank !!!

Het doneren gaat als volgt :

Ga naar  https://digicollect.zoa.nl - rechts bovenaan: zoeken collectant.. -toets mijn naam Marian Hoek - loop de vragen door - accepteer de voorwaarden en betaal via ideal.

Succes en nogmaals bedankt !

Hartelijke groet,

Marian Hoek

Mededeling

Gewijzigde openingstijden Kerkelijk Bureau. De openingstijden van het Kerkelijk Bureau zijn per heden enigszins gewijzigd. In verband met de coronamaatregelen willen wij fysiek contact zoveel als mogelijk beperken. Derhalve is besloten om de momenten dat het Kerkelijk Bureau geopend is te beperken tot max. 1 uur. Dit betekent de volgende openingstijden: dinsdagochtend: 09.00 - 10.00 uur; dinsdagavond: 19.00 - 20.00 uur; vrijdagochtend: 10.00 - 11.00 uur. Buiten de openingstijden kunt u het Kerkelijk Bureau bereiken via kerkelijkbureau@vredeskerkkatwijk.nl.

Jaarthema: "Een goed verhaal..."

Dat is het jaarthema van de Protestantse kerk dit seizoen. De kerk heeft een goed verhaal. De Bijbel staat vol getuigenissen van mensen die God hebben ontmoet in hun leven. De Heer vertelt prachtige verhalen, gelijkenissen, over de relatie van God met zijn schepping. Dit mogen wij doorvertellen aan onze kinderen, aan mensen om ons heen. Het is niet zomaar een verhaaltje. Het is de boodschap die redding brengt.

Lees meer

©2020 Vredeskerk katwijk - Privacyverklaring - Cookieverklaring
Webontwikkeling: 2nd Chapter - Proclaimer