Welkom op de website van de
Vredeskerk Katwijk

Adres: Baljuwplein 1, 2225 BR Katwijk

Muzikale begeleiding bij de erediensten

03 november
Muzikale begeleiding bij de erediensten

Enige tijd geleden zijn er ideeën ontstaan binnen de gemeente om meer diversiteit in de muzikale begeleiding bij de erediensten aan te brengen. Verschillende muzikanten en zangers zijn enthousiast geworden om de diensten te begeleiden. De laatste maanden wordt daar meer gebruik van gemaakt.

De opzet is vanuit verschillende samenstellingen muziek en zang in te zetten. Echter in de praktijk blijkt het logistiek een uitdaging iedereen te betrekken. De live muziek wordt in deze tijd steeds belangrijker en investeren daarin is noodzakelijk en kost tijd. Daarom is een basisgroep ingezet en oefent elke woensdagavond in de Vredeskerk. De laatste weken heeft u deze muziekgroep in de erediensten horen spelen. Vanuit daar willen we graag muzikanten en zangers uitnodigen mee te doen. Dat houdt in dat - mochten bepaalde instrumenten of stemmen passend zijn bij de nummers die gespeeld gaan worden - de juiste mensen worden benaderd. Het is waardevol om samen als gemeenteleden deze diensten te begeleiden en zo veel en zo goed mogelijk gebruik te maken van de wil en wens.

Middels dit bericht hopen we helderheid te hebben gegeven over de huidige situatie en op jullie medewerking te kunnen rekenen indien je je geroepen voelt en gevraagd wordt.

We hopen dat iedereen zelf en de mensen in je omgeving nog kunnen spreken van een goede gezondheid. Laten we hiervoor blijven bidden met elkaar!

Muzikale groet van dominee Jaap van der Windt, Stefan van der Plas en Anja de Mol.

Mededeling

Het kerkelijk bureau is geopend op dinsdagmorgen van 09.00 – 11.00 uur, op dinsdagavond van 19.00 – 20.00 uur en op vrijdagochtend van 10.00 – 11.00 uur (met uitzondering van de maanden juni, juli en augustus). U kunt onze kerkdiensten volgen via: https:// www.kerkomroep.nl en YouTube Vredeskerk Katwijk.

Jaarthema: "Christus bij u thuis"

Ons jaarthema is "Christus bij u thuis". We willen dit jaar met thema-avonden, thema-diensten en in de ochtenddiensten vaak op teruggrijpen.

Lees meer

©2024 Vredeskerk katwijk - Privacyverklaring - Cookieverklaring
Webontwikkeling: 2nd Chapter - Proclaimer