Adres: Baljuwplein 1, 2225 BR Katwijk aan Zee

Mannen weekenden 2019

24 februari

Na het succes van de bergreis in Oostenrijk van afgelopen jaar, worden er dit jaar opnieuw mannenweekenden georganiseerd.

Omdat de animo vorig jaar zeer groot was, worden er dit jaar twee weekenden georganiseerd. En omdat enkele thuisblijvers aangaven wel behoefte te hebben aan een weekend vol verdieping, maar het om diverse redenen niet zagen zitten om daarvoor naar Oostenrijk af te reizen, zal er dit jaar ook een editie in Nederland of België worden gehouden.

De bergtocht in Oostenrijk zal plaatsvinden van 4 t/m 8 september. We vertrekken woensdagavond rond een uurtje of half zeven en zullen zondag aan het eind van de middag terug keren. Voor deze tocht is een goede conditie een vereiste. Er staan namelijk wandelingen van 8 uur per dag op het programma die ons over toppen van 3.000 meter voeren.

De editie in Nederland zal plaatsvinden van 11 t/m 13 Oktober. (in het kerkblad staat het verkeerd) We vertrekken op vrijdagmiddag rond half 3 en zullen zondag aan het einde van de middag terug keren. Ook in dit weekend staan er leuke en enigszins inspannende activiteiten op het programma, maar deze zullen minder conditie vereisen dan de bergreis.

Tijdens beide weekenden staan sportiviteit, gezelligheid en geestelijke verdieping centraal. Zin om mee te gaan? Meld je dan snel aan bij één van onderstaande mannen of via heemskerk.mark@gmail.com. Wacht niet te lang met aanmelden, want we moeten tijdig de groepsaccommodaties gaan reserveren.

Hartelijke groet, Marco van Rijn, Herman van der Plas en Mark Heemskerk

Mededeling

Het Kerkelijk Bureau is gesloten op de vrijdagochtend vanaf 24 mei tot/met augustus 2019. U kunt natuurlijk wel terecht op de dinsdag.

Jaarthema: "Een goed gesprek..."

We voeren vaak gesprekken, in de kerk en daarbuiten. Maar wanneer is iets een goed gesprek? Bij goede gesprekken gaat het in elk geval om ontmoetingen met tijd en aandacht. Het gaat over wat ons bezig houdt en bezielt. Een goed gesprek heeft ook altijd iets onvoorspelbaars. Je bent in gesprek met iemand anders en je weet nooit precies wat de ander denkt of voelt. Als je echt naar elkaar luistert, zou je gesprekspartner je nog wel eens kunnen verrassen of op nieuwe inzichten kunnen brengen.

Lees meer

©2019 Vredeskerk katwijk - Privacyverklaring - Cookieverklaring
Webontwikkeling: 2nd Chapter BV - Proclaimer