Welkom op de website van de
Vredeskerk Katwijk

Adres: Baljuwplein 1, 2225 BR Katwijk

Koffiepunten inzamelen voor de Voedselbank

09 maart
Koffiepunten inzamelen voor de Voedselbank

Voedselbank Nederland organiseert samen met de Lionsclubs een inzamelingsactie waarbij mensen hun koffie- en theepunten kunnen inzamelen. De opbrengst gaat naar de plaatselijke voedselbank. Ook Voedselbank Katwijk doet mee.

Een kop koffie is voor ruim een miljoen Nederlanders die onder de armoedegrens leven, een kostbaar product. Zo’n bakje koffie is voor hen helemaal niet zo vanzelfsprekend!

Daarom is er de jaarlijkse koffiepunteninzamelingsactie waarbij waardepunten van Douwe Egberts ingeleverd kunnen worden. Deze punten worden verzilverd tegen pakken D.E. Aroma Rood-koffie. Die komt weer ten goede aan de klanten van de Voedselbank. Ook onze gemeente werkt hieraan mee.

In de centrale hal staat een grote zilveren koffiemok waar u uw waardepunten in kunt doen. De pakken koffie zijn voor de klanten van Voedselbank Katwijk. Spaart u ook mee?!

Van harte aanbevolen, uw Diaconie.

Mededeling

Het Kerkelijk Bureau is vanaf 24 februari voor onbepaalde tijd gesloten op de vrijdagmorgen. U kunt onze kerkdiensten volgen via: https:// www.kerkomroep.nl en YouTube Vredeskerk Katwijk.

Jaarthema: "Christus bij u thuis"

Ons jaarthema is "Christus bij u thuis". We willen dit jaar met thema-avonden, thema-diensten en in de ochtenddiensten vaak op teruggrijpen.

Lees meer

©2024 Vredeskerk katwijk - Privacyverklaring - Cookieverklaring
Webontwikkeling: 2nd Chapter - Proclaimer