Adres: Baljuwplein 1, 2225 BR Katwijk aan Zee

Kerk Op Schoot - vooraankondiging

14 mei

Op zondag 2 juni willen we voor de eerste keer ‘Kerk op Schoot’ organiseren. Daarbij willen we met de kleinsten (1-4 jaar) en hun ouders/verzorgers/opa’s en oma’s het Bijbelverhaal van Noach ontdekken. Zet het vast in de agenda!

Wat is kerk op Schoot? Sprankelende, belevingsgerichte diensten voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Vieringen waarin baby’s, peuters én hun (groot)ouders/verzorgers een Bijbelverhaal met alle zintuigen beleven. Het verhaal wordt verteld, afgewisseld met liedjes (op bekende peutermelodieën) en belevingsgerichte activiteiten. Kinderen en ouders maken zo op een speelse manier kennis met de kerk en ontmoeten elkaar op een informele manier. 

Jaarthema: "Een goed verhaal..."

Dat is het jaarthema van de Protestantse kerk dit seizoen. De kerk heeft een goed verhaal. De Bijbel staat vol getuigenissen van mensen die God hebben ontmoet in hun leven. De Heer vertelt prachtige verhalen, gelijkenissen, over de relatie van God met zijn schepping. Dit mogen wij doorvertellen aan onze kinderen, aan mensen om ons heen. Het is niet zomaar een verhaaltje. Het is de boodschap die redding brengt.

Lees meer

©2020 Vredeskerk katwijk - Privacyverklaring - Cookieverklaring
Webontwikkeling: 2nd Chapter - Proclaimer