Welkom op de website van de
Vredeskerk Katwijk

Adres: Baljuwplein 1, 2225 BR Katwijk

Jeugddienst 14 mei 2023 - 1 + 1 = 3, of was het misschien toch7?

18 april
Jeugddienst 14 mei 2023  -   1 + 1 = 3, of was het misschien toch7?

De Bijbel staat vol met getallen en vaak hebben deze een bijzondere of symbolische betekenis. Maar welk nummer betekent nu precies wat en wat vertellen deze getallen dus over het verhaal en de belofte van God?

In deze jeugddienst op zondag 14 mei 2023 met als thema: "Wij rekenen op jou!" zal dominee Barbara met ons kijken naar al deze Bijbelse cijfers. Neem je rekenmachine maar mee, want jullie moeten ook zelf de hersenen flink laten kraken.

Daarnaast steken de oudste jongeren van de Nevendienst tijdens deze dienst over naar de Tienerdienst. Reken maar op een gave dienst! 

De muzikale beleiding is deze dienst in handen van - hoe kan het ook anders met dit thema en deze cijfers - Romans Twelve!

Ben jij er ook bij? Wij rekenen in ieder geval op jou!
 

Mededeling

Het Kerkelijk Bureau is vanaf 24 februari voor onbepaalde tijd gesloten op de vrijdagmorgen. U kunt onze kerkdiensten volgen via: https:// www.kerkomroep.nl en YouTube Vredeskerk Katwijk.

Jaarthema: "Christus bij u thuis"

Ons jaarthema is "Christus bij u thuis". We willen dit jaar met thema-avonden, thema-diensten en in de ochtenddiensten vaak op teruggrijpen.

Lees meer

©2024 Vredeskerk katwijk - Privacyverklaring - Cookieverklaring
Webontwikkeling: 2nd Chapter - Proclaimer