Adres: Baljuwplein 1, 2225 BR Katwijk aan Zee

Januari themamaand: samen gemeente zijn.

20 december

In januari staan de diensten in het teken van gemeente zijn. We hebben als predikanten de zondagen verdeeld en de verkondiging zal gaan over thema’s als roeping, God geeft gaven, gemeente ben je samen en het ontdekken van jouw gaven.

In het jaar 2020 staan we voor veel uitdagingen: vinden van een groot aantal ambtsdragers, keuzes maken voor de opvolging van ds. Cornelie Vreugdenhil, financiën op orde krijgen etc. We hebben geweldig veel mogelijkheden als gemeente, maar dat betekent wel dat we ons laten inschakelen. Het motto van het beleidsplan van de kerkenraad dat we uitdelen op 5 januari is: Iedereen doet mee en we steunen de mensen die wat doen.

Mededeling

Het Kerkelijk Bureau is op vrijdagochtend gesloten tot en met 30 augustus.

Jaarthema: "Een goed verhaal..."

Dat is het jaarthema van de Protestantse kerk dit seizoen. De kerk heeft een goed verhaal. De Bijbel staat vol getuigenissen van mensen die God hebben ontmoet in hun leven. De Heer vertelt prachtige verhalen, gelijkenissen, over de relatie van God met zijn schepping. Dit mogen wij doorvertellen aan onze kinderen, aan mensen om ons heen. Het is niet zomaar een verhaaltje. Het is de boodschap die redding brengt.

Lees meer

©2020 Vredeskerk katwijk - Privacyverklaring - Cookieverklaring
Webontwikkeling: 2nd Chapter - Proclaimer