Welkom op de website van de
Vredeskerk Katwijk

Adres: Baljuwplein 1, 2225 BR Katwijk

Jaarstukken 2020

24 mei
Jaarstukken 2020

Graag willen we u als gemeente ook dit jaar de gelegenheid geven de jaarrekeningen te bekijken en daarover opmerkingen te maken en vragen te stellen.

U kunt de jaarrekeningen inzien op het besloten gedeelte van onze website. U zult daarop moeten inloggen. Wellicht ten overvloede hierbij nog een korte instructie.

U dient in te loggen via de login-functie rechtsboven op uw PC-scherm of het scherm van uw mobiele apparaat. Om te kunnen inloggen moet u een account hebben. Mocht u dat nog niet hebben laten aanmaken, dient u een aanvraag te doen bij het Kerkelijk Bureau (kerkelijkbureau@vredeskerkkatwijk.nl). Het Kerkelijk Bureau stuurt u dan een e-mail met een link om uw account te bevestigen. Daarbij ontvangt u tevens een wachtwoord waarmee u uw account kunt activeren en het besloten gedeelte van de website kunt bezoeken.

De jaarstukken 2020 omvatten:

  1. Voorwoord jaarstukken door preses Cor Parlevliet
  2. Verklaring jaarrekening 2020 College van Diakenen
  3. Verklaring jaarrekening 2020 College van Kerkrentmeesters
  4. Concept jaarrekening 2020 CvK dd 27-03-2021
  5. Controleverslag Kascommissie 2020
  6. Diaconie Gereformeerde Kerk te Katwijk aan Zee 2020
  7. Rekeningoverzicht Bätzcommissie Vredeskerk 2020

Deze stukken kunt u vinden nadat u eerst bent ingelogd via deze link  naar de pagina Jaarstukken 2020.

Vragen en opmerkingen over de jaarrekeningen kunt u per e-mail sturen naar ondergetekende (scriba@vredeskerkkatwijk.nl). Uw vragen en opmerkingen zullen naar de betreffende commissie worden doorgestuurd. U krijgt vervolgens persoonlijk per e-mail een reactie. Mocht het bovenstaande vragen bij u opleveren, kunt u ondergetekende mailen of bellen.

Gerard de Jong, scriba

Mededeling

Het Kerkelijk Bureau is vanaf 24 februari voor onbepaalde tijd gesloten op de vrijdagmorgen. U kunt onze kerkdiensten volgen via: https:// www.kerkomroep.nl en YouTube Vredeskerk Katwijk.

Jaarthema: "Christus bij u thuis"

Ons jaarthema is "Christus bij u thuis". We willen dit jaar met thema-avonden, thema-diensten en in de ochtenddiensten vaak op teruggrijpen.

Lees meer

©2024 Vredeskerk katwijk - Privacyverklaring - Cookieverklaring
Webontwikkeling: 2nd Chapter - Proclaimer